Söze nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum, yapmak istediğim sadece sana olan duygularımı bir kalemde dile getirmek, bu imkansız olsa bile.

Bundan 5 sene önce hayatıma girdiğin gün sevmeyi evcilik oyunu gibi yaşardık, pembe hayaller kurup gerçekleşmeyeceğini bile bile birbirimizi kandırır dururduk, zaman su gibi akıp geçerken, gerçeklerle yüzleşme zamanı geldiğinde, o tozpembe hayaller içindeki pembe panjurlu evin panjurlarının aslında bizi ayıran demir parmaklıklar olduğunu anladığımızda başladı her şey.

Kavuşmamızın imkansız olduğunu bile bile ellerimizi sımsıkı sarardık ve hep yeminler ederdik ne olursa olsun ayrılmayacağımıza dair, ama o yemineler de yetmedi, oysa kendime o kadar çok güveniyordum ki seni benden ayıramayacaklarına dair… Çünkü ben seni çok sevdim, seni ilk gördüğüm gün nasıl kalbim duracakmışçasına attıysa 5 yıl sonra da aynı şekilde atıyordu eğer bu aşk bitmeseydi… Ölene kadar da inan hep öyle atacaktı, peki sen ne yaptın, bizi ayırmak isteyen vazgeçilmezlerin olan insanları seçtin? Haklıydın belki bu konuda sana asla kızamadım ama onları ya da beni seçerek bu aşkı bitirmek değildi çözüm, beni onlara kabul ettirmeliydin, ama yapmadın yapamadın.

Yine de canın sağ olsun, benim mutluluğumdur senin mutluluğun derdim ve halada söylüyorum sen mutluysan eğer inan ben de mutluyum. Aşk her zaman mutlu sonla bitmiyor ama sevdiğin mutluysa eğer ayrılıklarda mutlu ediyor seni. Senden ayrı 5’inci sene bu gün. Yani hayatıma gireli 10. yılın ve hala aklımdasın hiç bir zaman da aklımdan, gönlümden çıkmayacaksın.
( Hala Aklımdasın Hiç Bir Zaman Da Çıkmayacaksın. başlıklı yazı talip-bas tarafından 6.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu