1 Sevgili Kızım


"" Bir masalı olmalı insanın , hayatımı bunun için harcadım diyebileceği.."  Olmalı elbette ki !!!  Hangi masal yaşanabilmiş ki ? Adı üzerinde : masal işte !!! Ama; herkes yine de masalını yazma gayretinde olmalıdır.. Yaşamasa da !!...
              
                          

                             Merhaba Yaşam Gayemiz !!! Merhaba Bebeğimiz !!!! Merhaba Canımın İçi Can Ötemiz !!!!

Kurak bir toprak gibi; verimsiz yüreğime ,bir rahmet oldun yıllar  öncesinde  bugün,dünyamızda ki ilk nefesin ve çığlığınla !!! Hala kulaklarımda ; sanki dün gibi.. Vesile olduk annenle.. İyi ki icabet ettin davetimize !!!

 Gelişinle tanrısal bir güçle çiçek açtırdın susamış yüreğimize, umudumuz yaşama sevincimiz oldun !!! Yaşamaya dölledin bizleri.. Ne alemler getirdin tatmadığımız bilmediğimiz !!Sağ olasın.Var olasın..İyi ki geldin bebeğimiz .!!!!.

Sen geldin ya;  ne güzel şeymiş yaşamak..Ne güzelmiş renkler ve ne harika tabiat !!Seninle çiçeklerin solmazlığı rengarenk !!! Her şey her taraf bir başka alem!!!.

Yumuşuyor seninle acılar,hüzünler..Yeniden sevdaları,aşkı getirdin unutmuş gönlümüze.. Bir melek kokusu yayılır teninden günlerimize !!!.

Sen hayat verensin.. Nimetsin.. Armağansın.. Allah’ın lutfusun hayatımıza.. Saltanatın hüküm sürer anlatılamıyan hallerinle,taht sürensin bizlerde.. Sen var ya sen herşeysin be !!!!

Sen mutluluk,sevinç,ışık dolu meleğimiz unutulur seninle her türlü çirkinlikler. Tutkumsun delicesine,bebeğim ,kraliçem ,emsalsiz varlığım,yaşama gayemizsin işte !!!

Bu alem cümlesiyle, bu ebrulikler hep senden. Sen sulh,sen barış getiren.. Herşey senin hatırına !!!. Sen varsın diye.. Senin Şerefine !! Yeter de artarsın bile...

Sen;  muhteşem,emsalsiz varlığımsın !!! Balayı yaşamımızın !!!Harikuladesin !!Sen gönlümüzün sevgi talancısı,hükmedicisin !! Herşeye katlandıran !!!

Hoşgeldin ! Sefalar getirdin .. Bitimsiz sevdam,tutkum,nefesim.. İyi ki doğdun bebeğim !! Onurum,gururum,şükürler olsun Allah’ıma… İyi ki varsın !!!… 

Sen; başarının,namuslu,şerefli,vakur ve mütevazi yaşımın abidesisin !!!

Tertemiz geçmişin, lekesiz alnın, üzerimize her şeyinle titreyişin; en sıkıntılı maddi ve manevi çöküşlerimde cansiperhane destek ve moral hocamsın !!! Merhamet dolu fıtratın,insanlığınla gönlümün tahtında oturan kraliçemsin !!! 

Yükseldikçe makamlarınla barışık,sindiren,etrafına kol kanat geren tevazuunun sembolüsün.. Sen ne büyük insan gibi insansın; tarifsiz !!!

Sen her güzel şeyi en başta,katıksız ,helalinden hak edensin.. Dilerim gönlünde ektiklerin yeşerir,hasat edersin !! En güzeli yaşa; onca bizlere,topluma yaşattıklarına karşılık !! Al ömrümden; hepsi senin olsun birtanem !! Kat ömrünün üzerine; helalı hoş olsun. Yolun açık olsun nice yıllar da !!!

Duam,mesaim,nefesim,hayatım,her şeyim senin !!!..Minnettarım verdiklerine; doğuşunla getirdiğin her şeye !! Bahtın açık,yaşam sana helal olsun !!!

Doğum günün kutlu olsun !!!!

( Sevgili Kızım başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 20.05.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.