Hadi buyurun
üzüm yiyelim
üzümü soralım
bırakalım bağını
bahçesini
yiyelim de
yiyelim
dert etmeyelim.


*** Manevi blânçonuzu kârlı kapatmanız için sevgi dağıtınız.

*** En güzel manevi ve kârlı alışveriş sevgi alışverişidir. Karşılıklı kâr edilir.

***Maliyeti sıfır, ederi en yüksek manevi unsur sevgidir.

*** Nasıl bir alemdir bu..Ne,nasıl birbirine denk ; neye göre,kime göre.. Cevapsız kalan o kadar şey var ki. Araştırmak isyan olur mu ki ? Yıllardır çözemedim,ama pes etmeyeceğim. Taktım kafaya. Bir bakın etrafınıza ; hangisi yatıyor kafanıza olup bitenlerin.. Ya Allah bilir demek kolaycılık. İtirazım yok ama, bir şeyler var bu işte. Ya nasip demek te bir o kadar değil mi. İsyansız, yaradana sığınıp bulmalıyım izahları. Yoksa gözüm açık gidecek vallahi billahi...Sizleri bilmem elbette ........


*** Apartman yöneticisi ricamı kırmadı; bir yer gösterdi bodrumumuzdan.. Hani yer bildirimi yapıyorlar ya .. Birde ben yapayım dedim .." Kenan Koç ; BODRUM' da..Mutlu hissediyor !!! " ....

***Aşk denilen hikayeyi de mevsimsel yaptılar.. Yaz Aşkları, yok güz aşkları ... Hay onun mevsiminin de içine.. Dönemsel bir şey baksanıza.. Sonrası mı.. Bir varmış bir yokmuş .

***Davul zurna mevsimi.. Sünnet var vur davula.. Düğün var hayda..Karşılama,uğurlama; maç kazandın vur babam vur davula üfle zurnaya..İyi güzel de; bakın etrafınıza o kadar davul insan var.. Neden vurmuyoruz tokmağı kafalarına ,gözlerine ya.. Bir sakinlik, bir temizlik olurdu..

*** Yol göster,makul,nazik davran .Olmadı; döv,söv,kulak çek. Hala yok ,yok.. Elim,dilim ve belim yoruldu . O halde; haydaaa,yürü git hastir

*** Her yerim ağrı sızı da .. Gitmeliyim artık bir fizik tedavi uzmanı'na .Ne bileyim korkuyorum da .

*** Ters mi yattım ne.. Boynum öylesine bükük ki !!!

*** Pazar ya bugün.. Azar dertler..Neden böyle olur ? Çözümsüz yıllardır.. Hadi bit git be ..Gelsin başka günler.. Nefesim zar zor..


*** Birilerine tutuklu kalmak ve hayatın müebbedinde yaşamak adeta bir mabette.İbadet edercesine her vakit; ne kutsal bir yaşamdır.

*** Siz çabalar durur; yazar da yazarsınız. Biri çıkar; bir cümle de her şeyi anlatır. İşte o zaman ; kurduğunuz tüm cümleler hükümsüz kalır, devrilip gider.

***Bedenen buradayken; başka bir mekanda varlığınızın hissedilmesi ne büyük onurdur.

***Kalemim kırıldı .Artık nasıl yazayım . Zaten boş yerde kalmadı ki .

***Sus pus her yan ve yüreğim..

*** Sen sevgilerin,insanlığın sponsoru; ne aziz şeysin .

*** Sen sorum,sorunumsun. Allah korusun .



( Sormayalım Bağı Bahçeyi başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 23.06.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu