Çok zor sevdiğini bırakıp da gitmek çok zor.Ama işte hayat. Bazen istemediğimiz şeyleri yaptırabiliyor. Bir insan severken gidebilir mi? gider. Mecburdur belki bu defa kendi mutluluğunu düşünmeyi seçmiştir. Kim sebepsizce giderdi kim bırakır sevdiğini. Odam sen kokmuş'sun . Bağımlısı oldum artık kokunun vazgeçemiyorum. Seni bıraktım da kokunu asla. Zor be sevdiğim severken çekip gitmek zor. Hayat bana hiç gülme şansını vermedi. Belki seni verince gülerim sanmıştım.      

Ama hayat senide aldı benden. Mecburdum sevdiğim. Birinin geleceğimizi düşünmesi gerekiyordu. Ve ben düşünmeyi seçtim. Sonuç gine yalnız kalan ben. Ah be hayat hiç gülmedin ulan yüzüme. Neydi öbür insanları bu kadar çok mutlu eden şey. Neden bize de uğramadı  bu mutluluk. Neden her gece ıslanıyor yastığım. Neden ne yapsam mutlu olamıyorum. 

                                               Neden hayat sevdiklerimi alıyor benden neden.!!!

( Ah Hayat başlıklı yazı hmyra arsln tarafından 8.03.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu