Merhaba !

İlk yazdığım merhaba olsun istedim.Şapkamı çıkarmadan,hafifce eğilmeden aranıza giremezdim.Farkında mısınız ? Tedirginim biraz.Yazarak tanışmak kolay değilki.Elektrik kesilmiş gibi geliyor bana.Kimsecikleri göremeden merhaba demek ve arkasından sessizliği dinlemek kolay olmasa gerek.

Bu benim 4 ncü sitem.Öbürlerini tamamen terketmiş değilim.Hemen söyleyeyim.Kovulmadım.Sevgide sıcaklık bulamadım, başka bir site aramak zorunda kaldım.Yoruldum,sıkıldım.Beklentiler boğdu beni.Onlara veda etmeden geldim size merhaba dedim.

Sizin siteniz de de büyük,kendini beğenmiş,Hemen herkesin gözünü çıkarmak istercesine fabrika gibi şiir ve yazı üretenler varmı?Noktasını,virgülünü,esirgeyen En güzel ben yazıyorum diyen var mı?

"Sen de yaz"demişsiniz ben de yazıyorum.

Yüreğimin ilk sesi "Yazdıklarımıza önem verelim" çağrısı olacak.Okunabilmek için güzel yazmaya önem verelim lütfen.Acele yazıp okumadan kimsenin gözüne sokmayalım.
Önemsenerek okunmak,anlaşılır olmak amacımız olsun.

Mademki vakit geçiyor boşa,
Yazdıklarımız gitmeli hoşa,
Akıl hiç ağır gelir mi başa?
Yürek sesine kulak verelim.

Huzur bahçesi ise burası,
Burada var gönlümün durası.
Gözün elası,kaşın karası,
Çıkın meydana sizi görelim.

Gül kokmak için kalır dalında.
Ter akmalı birazcık alında.
Gelin bu yamaçların belinde
Muhabbete sofralar serelim.

Ben karadenizliyim.Dilimin ucunu dokundurmadan duramam.Umarım burada burnum güle, dilim bala dokunur.
Bu "Merhaba"nın içi sevgi doludur.


( Merhaba başlıklı yazı orhan-semiz tarafından 19.12.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu