Bu siteye girmeden önce kendimi bir şey zannediyordum. Kendimce bir şeyler öğrenmiş, kendi doğrularımı doğru zannederek insanlara doğruları öğretmeye kalkışmışım. Yıllardır boşa yaşadığımı farkettim.

Tamam karnını doyurmak için bir meslek sahibi olabilirsin. İnsanlara şunu yapma, bunu yapma diye nasihat verebilirsin. Maddi olarak ta yardım edebilirsin. Bir ömür boyu da aynı şekilde kalabilirsin. Hiç kimseye yalnış yapmaz. Yüreğinde Allah korkusuyla da yaşayabilirsin.

Ama kardeşim duygularını yıllardır nasıl saklayabilirsin. Neden bu zamana kadar kimseyle paylaşmadın. Kendini avutmak için yıllardır bir şeyler karaladığını zannettin durdun. Dünyada ne güzel insanlar var. Bu güzel insanlardan kendini nasıl mahrum edebilirsin.

Kusuruma bakmayın bu itiraflarım gerçekten doğrudur. Meslek icabı doğru insanlarla işimiz olmadığından hep yanlış kişilerle muhatap olduk.

Şunu kesinlikle söylemeliyim ki; Şiirsiz yaşam yaşam değil. Güzel yazılarla duyguları anlatan hikayesiz yaşam yaşam değil. Hele bunları paylaşmak ne güzelmiş.

Ben sevdamı buldum artık. Burada bulanan tüm gönül dostlarına itiraf etmeliyim ki ben daha yeni doğdum. Önceleri sanki hiç yaşamamışım.Bırakmam artık sizleri. İsterse her gece internet başında sabahlara kadar durayım. Gözlerim kan çanağı olana kadar da olsa ayrılmam.

İsterse başım uykusuzluktan düşsün klavyenin üstüne. Kalkıpta zamanımı boşa harcarsam namert olayım.

Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

( 72- İtirafname Yazı Dostlarına başlıklı yazı Necmi Yaprak tarafından 25.01.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu