Geçen akşam öyle bir korktum ki anlatamam. Dayanamadım bu korkumu yazı dotlarımla paylaşmam lazımdı. Daha sonra anladım ki korkum boşuna imiş. Bir baktım veri tabanı güncellenmesi yazıyor. Yine de içimden geçen duygularımı anlatmam gerekiyor.

Korkumu yendiği için başta Adem Efiloğlu'na teşekkür ederim. Yine de şu aciz kulun sizlerden bir isteği var. Bir daha böyle şaka yapmayın. Ben daha yeni bulmuşum sevdamı sakın elimden almayın.

Yıllardır ben böyle bir ortamın hasretiyle yandım tutuştum. Kırk yıl hasretlik çekmek nedir bilirmisin. Beni yazı dostlarımdan mahrum bırakmayın. Ben burada şiirin güzelliğini gördüm. Ben burada yazının nasıl yazıldığını öğrendim. Ben burada gerçek yazı dostluğu, insanların birbirine olan sevgi ve saygısını gördüm.

Bu vatan için elinden gelen her şeyi yaparsın da seni bir kenara atarlar.Bu ne demektir bilirmisin. Değer verilmez hale düşersin. Bir de seninle dalga geçerler. Yahu bu adam kafayı yemiş. Bırakın bunu kendi haline derler. Resmen deli muamelesi yaparlar.

Seninle dalga geçenlere bakarsın. Ciğeri beş para etmez. Yüreğimizde Allah korkusu olmazsa bilirim yapacağımı. Elin kolun bağlanmış. Yalnızca Allaha havale edersin. Seni bu hale getiren zihniyete lanet bile edemezsin. Sen bu duyguları bilirmisin.

İşte ben burada değer verildiğimi anladım. İnsan muamelesi gördüm. Sakın ha siz siz olun benim sevdamı elimden almayın.

Neden diye sorarsanız size bir örnek vereyim. Bu akşam bu site sayesinde (Yazında kayboldum) isminde bir şiir yazdım. Duygularımı şiir bazında pek anlatamam ama yine de yazdım. Bunu bu siteye borçluyum. Size yalvarıyorum insanlığımı elimden almayın.

Bir daha da beni korkutmayın.


15.02.2010
( 112- Sevdamı Elimden Almayın başlıklı yazı Necmi Yaprak tarafından 16.02.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu