Aşka Dair 5 Soru Ve Cevabını Bekliyor?

 

Soru 1

Aşkı ya da âşık olmayı nasıl bilirsiniz? Karşınıza bir melek çıkacak ve sizi alıp bakışlarıyla güzelliğiyle havalarda uçuracak olanı mı bekliyorsunuz? Ya da aman şunun yüzüne bakılmaz da aşk sevdirdiği için seviyorum mu olarak biliyorsunuz?

Soru 2

Aşkı beklememe gerek yok nasılsa gelip beni bulacak ela gözlü bakışlarıyla beni gönlümden vuracak olan bir güzelle zaten gelecek mi diyorsunuz? Yoksa çabaya ne gerek var hazır olarak kapımı zaten çalacak mı diyorsunuz?

Soru 3

Ben her terk ettiğimde, nasılsa birisi mutlaka karşıma çıkacak ya aşkla ya meşkle ya da yeni bir arayışın içine girmek için mi diyorsunuz? Ya da çaba insanı tüketir hazır olanı harcamak varken bunca çabaya emeğe ne gerek var hazır zaten hazırdır gelir beni bulur mu diyorsunuz?

Soru 4

Aşk her zaman öküz gibi kaba değer bilmeyenleri arar bulur, beni bulmaz bu nedenle aşka kapım kapalıdır mı diyorsunuz? Yoksa karşıma çıkanı aşkla sevmem bana sevmek adına zaten yeterdir ben aşkı bulmuşum diyenlerden misiniz?

Soru 5

Kardeşim aşk her insanın kapısın çalmaz, çalsa da içeriye giren aşk adamın suratına sıfatına bakmaz, anlamı anlayan bilmenin değerini bilenin kapısın çalmaz, aşkı bekleyen de bekler yanına varmaz, çalmaz varmaz, anlamayan da ne olduğunu anlamaz boşa harcar değerini bilmez, aşk boşuna gelmiştir e anlamı bilinmemiştir, ben şimdi buna ne diyeyim ki mi diyorsunuz?

 

Mehmet Aluç


( Aşka Dair 5 Soru Ve Cevabını Bekliyor ... başlıklı yazı kul mehmet tarafından 11.02.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.