AİLE PLANLAMASI 


Yıllar yılı bu ülkede aile planlaması adı altında oryantalizmin planları uygulandı. Amaç İslam ülkelerini yozlaştırmak ve nüfus eksilmesine tabi tutmaktı. Bu ülkede Sabataist hakimiyetinde ülke nüfusunun eksiltilmesi, dünyada Müslüman hakimiyet ve nüfus ekseriyetinin azaltılması, böylece İslamiyet’in dünya birinciliğinden ikinciliğine düşürülmesi hedeflenmiştir. 
Yıllar yılı bu ülkede masonik faaliyetler bu ülke insanının aleyhine faaliyetler yapmakta, faaliyetlerinin ilkine ise Müslüman nüfusunun azaltılmasını koymuştur. Bu alanda en önemli aktörlerden biri de Koç grubu olmuş, bu grubun faaliyetlerinin de bu ülke insanının hedeflerine ne kadar uyduğu tartışılır olmuştur. 
Aile planlamasının ne derece artıları olduğu, daha ileri giderek ülke için ne kadar gerekli olduğu bu ülkenin insanının şuuraltına kazıtılmış, sözüm ona dindar aileler bile bu badireden kurtulamamış, bu gün ülke nüfusu giderek artış oranında büyük düşmeler yaşamaya başlamıştır. Bu gidişle ülke nüfusu artış oranında büyük azalma başlanmıştır. 
Devlet eliyle yürütülen bu politika bugün devletin varlığını tehdit eder hale gelmiştir. Bu gün devletin en yüksek makamı üç çocuk yetmez beş çocuk diyerek bu yıkımı durdurmayı bir görev bilmiş, devletin bekası için atılması gereken en hayati adımı atmaya başlamıştır. 
Bu büyük tarihi yanılgı artık anlaşılmış, oryantalizmin hain planları bozulmaya başlanmıştır. Bu planlar İslam dünyasının Batı Hristiyan dünyası karşısında galibiyetine son verme, top yekûn bu dünyayı yıkma, yok etme planlarıdır. 
Dünya çapında geçen yüzyıl uygulana nüfus planlaması politikalarını iflas ettiği anlaşılmış, batı devletleri bu gün bu politikaları yüz de yüz değişerek aksi istikamete direksiyon çevirmişlerdir. Bugün büyük devletlerin en büyük sorunu haline gelen aile planlamasının büyük bir yanılgı olduğu kabul edilmiştir. 
Türkiye’de bu yanılgıya kurban edilmiş, gele gele uçurumun kenarına gelinmiştir. Şimdi bu uçurumun kenarında ölüm kalım zilleri çalmaya başlamıştır. Bu tehlike çanları çoktan çalmaya başlamıştır. Bu çanlar bizim için çalmaktadır. Bütün dünyanın ortak sorunu haline gelmiştir artık nüfus planlaması. Bütün dünya bu büyük faciayı henüz anlamıştır. 
Dünya Siyonizm’in hain planları bütün dünyayı büyük bir komplo ile karşı karşıya getirmiştir. Bu komplo henüz anlaşılmış, ancak birçok ülkede olay büyük boyutlara ulaşmıştır. Ab ülkeleri kriz haline gelen bu olayı geri kalmış ülkelerden insan ithaliyle aşmaya çalışmakta, bu da beraberinde büyük sorunlar getirmiştir. 
Bu sorun bizi de sarsmış, sorunlar boyu aşmadan önlemler almak zaruri hale gelmiştir. Devletin en yüksek makamının her türlü riski göze alarak son vermeye çalıştığı bu yanlış gidiş kolay kolay düzletilemeyecek derekededir. Halk kitlelerinin şuuraltına yerleştirilmiş bu vakıanın kolay kolay düzeltilmesi mümkün görünmemektedir. Umarız kitleler bu yanlış yoldan dönmeye ikna edilir de iş işten geçmeden bu faciadan, bu büyük inkırazdan kurtuluş mümkün olur.

Ahmet Kemal




( Aile Planlaması başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 5/14/2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.