Ayın şiiri ne güzel, anlamlı bir uygulama

 Sosyal sanatın öncüsü yaşa Edebiyatevi

Maddi ödül teveccühü, çam sakızı kurgulama

Şiirselliğin sözcüsü yaşa Edebiyatevi


 

Paylaşmak katılmak yazmak, yorumla değer buluyor

 Ödüllendirilmek hoştur, şair motive oluyor

Hakkı teslim edilince, sitede yüzler gülüyor

Emek verenin gözcüsü yaşa Edebiyatevi


 

Üslubu ruha saygılı herkese açık burası

Üyeler ; yol yordam bilen usta kalemler şûrası

Cümleten davetlimizdir bay ve bayan şuarası

Adap ve edep ölçüsü, yaşa Edebiyatevi



MCU : )





Şûra : Danışma, danışma kurulu.

Şuara : Şairler topluluğu.




Arkadaşlar bildiğiniz üzere Adem Beyimiz site yönetimi adına " Ödüllendirme Kriterleri " çerçevesinde yeni bir uygulama başlatarak serbest kürsüde konuyu bir yazı ile duyurdu, ayrıca tüm üyelerimize mesaj çekti.


Firmama sponsorluk izni verdiği için kendisine çok teşekkür ederim. Küçük de olsa sanata bir katkı sağladığım için gerçekten çok mutluyum.


Hem kutlamak hem de bazı aydınlatıcı bilgiler edinebilmek için bazı arkadaşlarımız beni telefon ile aradılar. Kendilerine de teşekkür ederim ve tekraren altını çizmek isterim ki benim şiirlerin ve yorumların seçimi ile ilgili hiç bir yetkim, etkim ve sorumluluğum yoktur : ) Tüm inisiyatif Site Yönetiminindir. Öneride bulunmak gibi bir alakam da söz konusu değildir. Sadece maddi açıdan sponsorluk yapıyorum. Ve tabii ki ödüllerden yararlanabilmem de mevzu-u bahis değil. Aksi takdirde " etkili yorumlar" hususunda hepinize ciddi rakip olabilirdim : ))))


Umarım ve dilerim sitemiz için hayırlı ve uğurlu olur.


Selam ve saygılarımla.

Mehmet Çağatay Ünlütürk

( Yaşa Edebiyatevi başlıklı yazı MCU :) tarafından 18.06.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.