Bir zamanlar aşkın en güzel meyvalarını tadarken şimdi bu ızdırabı tatmak çok acı veriyor. Ömrüm boyunca sürekli acı çekmek ve acı çektiğim için hayatını acılara boğmak yaralarımı saklamak için bir bahane.
Çok değil bundan günler günler önce çikolata kokulu saten dudaklara ulaşmak için saatler sayarken şimdi o dudakların başka dudaklara yar olduğunu bilmek neden acılarımı hafifletmiyor?
Ah cehennem ateşinin ham maddesi olan aşk! Bu gözlerimden yüreğime akan hayasız yaşların serzenişleri  sedaya dönüştü semalar aştı fezaya varmakta. Şu garip gönül acılardan muzdarip bir hayattan kurtulmayacak mı? 

( Muamma başlıklı yazı İslamokan17 tarafından 10.01.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.