Siyonizm Filistin Ve Müslümanlar 2


Siyonizm Filistin ve Müslümanlar 2

Gazze kan ağlıyor. Lanetlenmiş Yahudi Siyonizm şarabını açmış zavallı Filistin’e zulüm üstüne zulüm yapıyor. Ramazan günü Müslümanlara saygı göstereceğine tepelerinden bomba yağdırıyor, evlerini başlarına geçiriyor, ne huzur içinde sahur yapmalarına, ne de iftar açmalarına izin veriyor. Ne uyku uyabiliyor zavallı Filistinli, ne bir an olsun dinlenebiliyor.

1999 depreminde bir dost evlerimizi başımıza yıkan, iyi ki düşman değil. İşte şimdi bu sözlerin anlamını daha iyi kavrıyorum. Filistin’deki, Müslüman kardeşlerimizle duygudaşlık yaparak diyorum ki şimdi bu bombalar bizim başımıza düşseydi ne yapardık. O kadar vurdumduymaz olmuşuz ki İsrailli Yahudi kızlar Filistinli Müslümanlara atılacak füzelere adlarını yazdırırken zavallı Türkiyeli Müslüman adının yazıldığı Coca Cola şişesini, lıkır lıkır içerek iftarın ı açıyor, susuzluğunu gideriyor. Bir yandan içtiği kolanın karıyla zalim Siyonist Yahudilere maddi yardım yapıyor, onun zulmüne ortak oluyoruz.

Zalim Siyonistler Arz-ı Mevut hülyasıyla bir milleti kahrı perişan ederek yerinden yurdundan etmekte, anne babaları öldürerek çocukları yetim ve öksüz bırakıyor, günahsız yavruları öldürerek anne babaları çaresiz bırakmakta. Dünya bu olan bitene seyirci kalmakta, hatta yoğun propagandanın etkisiyle Filistinlilerin zalim Yahudilerin mağdur olduğunu sanıyor. Mazlum yerine zalime yas tutuyor.

Bütün bir dünya ve zavallı İslam alemi olup bitene seyirci kalıyor. İnsan hakları evrensel beyannamesi yerinde duruyor, mazlum insanları teselli etmek üzere zalimler tarafından okunup duruyor. ABD olup bitene alkış tutuyor, bu zulmü, bu insanlık faciasını zalimden yana tebrik ediyor, haklı buluyor, Rusya ve Çin susuyor, kendi zulümlerine gerekçe olarak elde tutuyor, Avrupa olup bitene bigane ve kayıtsız olarak bön bön bakmakta. Belki de içten içe sevinmekte, tıpkı ABD gibi zalimi haklı bulmakta, ona alkış tutmaktadır.

Söz konusu Müslüman olunca hemen haksız oluyor, ehli kitap Müslümanlar karşısında taraf oluyor, birleşiyor kendilerini doğuştan haklı görüyor. Filistin’den atılan ve kimin attığı belli olmayan füzelerin Yahudi katliamı yaptığını söyleyerek timsahın gözyaşlarını akıtıyor, zalim Yahudi’ye ağıtlar döküyorlar.

İsrail aslında yeni icat ettikleri füzesavarları ve ateşli silahları denemek için suni bir ortam oluşturdu. Çöle düşen füzeleri atmakta Filistin’in ne menfaati olabilir. O füzeler olsa olsa Yahudi’nin işine gelir. Filistinliler cahil ya da hain değilse bu işi kim yapar. Yahudi zulmünü haklı çıkarak böyle bir teşebbüsü kim ne için yapar.

Bir yanda İşid Suriye ve Irak’ta diğer yanda Yahudi Filistin’de Müslüman katlediyor. Myanmar, Arakan, Doğu Türkistan ve Güney Afrika’da Müslüman kıyımı yapılıyor. Diğer Müslümanlar ve insan hakları türküsü tutturan insanlık seyirci. Müslümanlar Yahudi malları kullanmakta devam ediyor.

Yahudi bir yandan sahte dolar basarak dünyanın büyük şirketlerini satın alıyor. ABD karşılıksız dolar basıp tüm dünyaya kağıt satıyor. Dünyanın jandarması bu haksız zenginlik içinde dünyanın her tarafında zulümler üstüne zulümler yapıyor. Dünya bu iki azılı hırsız ve katilin yaptıklarına aval aval bakıyor.

Ahmet Kemal
( Siyonizm Filistin Ve Müslümanlar 2 başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 9.05.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.