Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum Sohbet Online Üyeler
(0 oy)

Üst Yönetici

Ülkenin saygın sayılabilecek  üniversitesinin en popüler bölümünden dereceyle mezun olmuş, üç yabancı dili ileri düzeyde bilen ve entelektüel üst düzey bir yöneticinin özeleştirisi   veya itirafı diyebileceğimiz şu konuşması çok dikkat çekici değil mi?

"Ömrümün okul sıralarında geçmesini çok isterdim;kitaplarım,defterlerim,kalemlerim ve silgim,benim için,yeryüzünün en çıkarsız dostlarıydı."

"Sadece öğretmenimizden azar işitmek isterdim,haylazlık yapıp  ödevlerimizi yapmadığımız zaman."

"Keşke cebimde iki simit,bir tost,bir ayran alacak kadar param olsaydı da, hayallerim bana küs olmasaydı."

"Sabah ezanından akşam ezanına kadar tarlalarda amelelik yapan altmış yaşındaki o mübarek insan,babam,koysaydı cebime sadece harçlığı  da bereketi olsaydı, toplantı köşelerinde kendini bilmez küstahlar,bahşiş adı altında rüşvete tesebbüs etmeselerdi."

"Yalnızlığı yaşayamıyorum bazen 'ne halimiz varsa görün,'deyip gitmek istiyorum insanların  olmadığı yere çok bunaldım.Kendi kendini yönetemeyen insanları yönetmeye kalkışmak kadar budala iş yoktur."


Sitede Önceki / Sonraki
Yazarın Önceki / Sonraki
Oylama
0 (0 oy)
  • Yorumlar 0
  • Yorum Yaz
  • Tebrikler
  • Beğenenler
  • Popüler Yazıları
Yükleniyor...

Yorum yazmak için giriş yapın.

edebiyatevi.com

Üst Yönetici

berberce berberce