Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum Sohbet Online Üyeler
(0 oy)

Devletin Eli

Muhalif  olduğu parti hakkında atıp  tutuyor,aklına kazınmış ya da kazındırılmış dogmatik bilgiler gerçekleri görmesine engel oluyordu.Üstelik hiçbir partiye üye değildi.

Durakta iki kişi bekliyordu ve bekleyenlerden birisi işte bu inatçı adamdı,bir sağına baktı bir soluna,hafif yağmur çişeliyordu öğle vaktiydi,bereket  yağıyor dedi içinden sevindi,yağmurla karışan toprak kokusunu iliklerine kadar hissetti.

Önce çakar lambalı bir araç  geçti arkasında ise koca  bir otobüs vardı,dönemin  Dışişleri  Bakanı  muavin koltuğundan el sallayınca ne yapacağını  bilemedi,ayağa kalkıp ceketini  iliklemeye  fırsat bulamadan konvoy geçiverdi önünen bir bir.

Onu yakından tanıyanlar sordu:
"Ne oldu,tükürdüğünü yaladın mı?"

Şöyle  cevap verdi:

-O eller devleti temsil eder gözümün içine bakarak bana sallanan eli karşılıksız bırakacak kadar onursuz ve haysiyetsiz değilim.



Sitede Önceki / Sonraki
Yazarın Önceki / Sonraki
Oylama
0 (0 oy)
  • Yorumlar 0
  • Yorum Yaz
  • Tebrikler
  • Beğenenler
  • Popüler Yazıları
Yükleniyor...

Yorum yazmak için giriş yapın.

edebiyatevi.com

Devletin Eli

berberce berberce