Bu gün fark ettim de çeyrek asırlık ömrümde bu cihanda mesud günlerimin sayılı olduğunu.
Aynada kırışmaya yüz tutmuş çehrem, ahenk ahenk ak çalmış saçlarımı izledim gülümsedim somurttum ve hatta ağladım.
Bu kadar hızlı geçmek zorunda mıydı hayat. Daha tadına varamadığım onca yemiş var iken bu cihanda bir gün ansız vedanın yersizliğinden yakınmak reva mı?
Ey aynadan bana bakan adam hayır bu ben olamam. Ben daha yanlızlığı gördüm sadece mutlu olmak istemem çok mu saçma. Daha vakit yok mu mutlu olmama?
Ah! Cahit neden yalan söyledin ki hani yolun yarısı  otuz beş ti. Ben daha görmedim ki ne otuz beşi ne de otuzzu.
Daha Fatihin İstanbulu fetth ettiği yaşı yeni doldurdum. Cihana bir hediye bırakamadım. Adımı tarihin tozlu sayfalarına yazamadım.
Yirmi beş yıllık ömrün yirmisini okul ile doyurdum ama ben doydum mu bilmem tek bildiğim artık Aynada bana bakan adamın ben olmadığı bir hüzün sarıyor artık insanı.
En sevdiğim renk kraliyet moru en sevdiğim şair fuzuli en sevdiğim varlık ölüm çok uzak değil çeyrek asır sonra yan yanayız.

( Haykırıyorum başlıklı yazı İslamokan17 tarafından 4.08.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.