Yine günlerden pazartesiydi onun için acı,sızı ve kan demekti, gerek genetik özelliklerden gerekse ihmalden  dişleri çürümüş hem yemek yerken zorluk çekiyor hem konuşurken hem de  ele güne karşı hoş bir görüntü olmuyordu. 
"Bunca yıldır çalışıyorsun  ama dişlerini yaptıramıyorsun."
"Dişlerine bakmayan eşine de..."

Randevu saatinden on dakika önce gelmişti diş polinikliğine her zamanki gibi, huy edinmişti bunu nereye gitse hep on dakika erken giderdi çünkü çocukluğunda annesinin  söylediği söz hala kulaklarındaydı:
"Zaman seni beklemez,sen zamanı bekleyeceksin ve bütün işlerini erken yapacaksın!"

Diş hekimi Eda Hanım sordu:
"Nasılsınız?"
"Eh işte hocam dedi,yaşlılık yuvarlanıp duruyoruz."
 Güldü doktor hanım" daha gençsiniz" deyince:
"Hayaller bitince insan yaşlanır hocam,dedi ve  ekledi:
" Benim hedefim akademide kariyerdi  malesef çeşitli sebeplerle olmadı,kırk yaşımdan sonra okusam anlamam,anlasam da anlatamam artık profesör hiç olamam."

Hem üst hem alt çenede yirmilik dişi vardı  tesadüf müdür bilinmez ama o yirmili yaşları çok sevmişti ne borcu vardı o yıllarda ne derdi ne hastalığı,sadece hayalleri ve umutları vardı can yoldaşı.
( Hayaller Bitince başlıklı yazı berberce tarafından 7.08.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.