Sana bir şey söyleyeyim mi yabancı, kadınlar unutmaz. Kadınlar unutamaz. Eğer sevdiyse deli gibi bir adamı, çıkmaz sokağı bile ona çıkar kadının. Adım attığı yolu olursun o kadının. Sen duymazsın, görmezsin, hissetmezsin bile ama içindeki çığlığı olursun o kadının.

Kadınlar unutmaz,kadınlar alışmaz, unutmuş gibi yapamaz. Yüzünde hep kalbinin yansıttığı o eksik tarafı taşır. Sen anlayamazsın. Göremezsin. Ve hissedemezsin.

Eğer sevdiyse seni bir kadın ne dudaklarının tadı gider dudaklarından, ne elinin sıcaklığı ellerinden. Ne de kalbinden adının atışı gider o kadın seni sevdiyse bir ömür bekler adam ve haberin olmaz.. Rüyası olursun kavuşamazsın, Nefesi olursun yutkunamazsın, acısı olursun dindiremezsin haberin olmaz adam haberin olmaz..
Hoş sen unutur musun adam?
Yerine kaç kadın koyarsan koy aramaz mı ellerin, gözlerin o bakışı görmek istemez mi karşında?

Sana bir şey daha söyleyeyeim mi yabancı, adamlar unutmaz. Adamlar unutamaz. Eğer sevdiyse deli gibi bir kadını, attığı adım olursun, ayakların burnundan gitmeyen kokusuna gider farkında omazsın.
Adamlar unutmaz, adamlar alışmaz, alışamaz bir kadının yokluğuna.. ama unutmuş gibi yapar hemde sanki o kadın ı hiç sevmemiş gibi o rolü çok güzel oynar o adamlar anlamazsın , hissetmezsin..
Canını yakar dindiremezsin.
En güzel, hisleri o adamlar öyle bir saklar ki yüreğinin derinliklerinde, açsan gönlünün yarasına katlanamazsın.

Başın sağ olsun aşk güzel seven kadınlar, güzel sevemeyen o adamların kalplerine girmeye çalışmaktan başka bir şey yapamadılar ve ömür boyu beklediler haberin olmadı.
Dindiremedin içindeki çığlığı.
Yine de başın sağ olsun aşk içindeki o hisleri saklayan adamlar , içinde sevgisiyle ölüp kaldılar.
kim galip geldi dersen yabancı. İmkansız aşktı..

( Yabancı başlıklı yazı Sln10 tarafından 11.08.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu