Benim dayım tuhaf bir insan,her konuda konuşmaz ama  konuştuğu konularda da hiç boş konuşmaz,sözleri günlerce  beynimizi kemirir,tecrübesinden ve bilgisinden yararlanmak lazım.
-Dayı, hiç aşık oldunuz mu diye sordum,
-Ben odun muyum,tabiki oldum dedi,şunu ilave etti: "Odunlar da aşıktır kendisini yakıp kül edecek ateşe."
-Hatırlıyor musunuz isimlerini?
-Kim hatırlamaz ki,ölsem yine unutmam.Çiçekçi Sibel,bankacı Tülin,internetçi  Birgül,öğretmen Aysel,şarkıcı Kader.

Aşk,merak uyandırır;yaşayanı da yaşatanı da seviçten havalara uçurur;
-Dayı dedim,Sibel çiçek mi satardı?
-Onunla beraberliğimiz dört ay falan sürdü ama sanki dört yıl  sürmüş gibi etkiledi beni.Son buluşmamızda bir buket çiçek yaptırmıştım  ona ertesi gün ayrıldık,ne aradı ne sordu,çiçekler gibi aşkımız da soldu.
-Bankacı Tülin ile nasıl tanıştınız, bankada kredi çekerken mi?
-Çok inatçı biriydi,sık sık küser,başını yukarı kaldırmazdı.Her buluşmamızda ve her konuştuğumuzda  borçlarının çok olduğunu söyleyip para isterdi.Oğlu cezaevine düşmüştü,zor durumdaydı ve ona çok yardım ettim ama o hepsini unutup  beni terketti.
-İnternetçi Birgül..
-O sanal aşkımdı ve yaklaşık altı yıl sürdü,yüz yüze hiç  görüşmedik,hiç el ele tutuşmadık yani internet varken vardı,internet yokken yoktu.
-Öğretmen Aysel...
-Tartışmamız esnasında öyle bir cümle kurdu ki hala kulaklarımda onun için öğretmen diyorum,kimseye güvenmememi öğretti bana bu hayattta.Şöyle demişti: "Ben anne babamı silmişim,sen kimsin?"
-Şarkıcı Kader'i nerede dinledin,barda mı?
-O da terziydi,şarkıları çok sever ve gece gündüz arabesk dinlerdi.
( Dayımın Aşkları başlıklı yazı berberce tarafından 29.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.