Bazı evliler dışardan göründüğü gibi mutlu mesut  değildir,konu komşu ne der diyerekten bazı şeylere boyun eğerler, bir evde iki yabancı rolünü oynarlar.Evliliklerde altın kurallar vardır ya değiştirirsiniz ya değişirsiniz ya da iktidar mücadelesine girerek kazanan veya kaybeden taraf olursunuz.Biz insaoğlu  kaybetmeyi ve kabullenmeyi sevmediğimiz için  beş yıl flört yapanların evlilikleri bile kısa  sürebiliyor.

Eşiyle mutlu olan kendisiyle de barışık olur ve herkesi mutlu eder,iş hayatında başarılı olur ancak eşiyle sorun yaşayanlar ise herkesle sorun yaşar  örneğin trafikte sudan sebeblerle kavga çıkartıp mahkemeye düşenlerin çoğunun ailevi sorunlarının olduğunu düşünüyorum.

 Yatak odasındaki gardırobun üzerinde iki gündür serili  olan ıslak bluzları görünce sordu karısına:
-Dışarda  rüzgar yok,yağmur yok bunları balkona serseydin şimdiye kadar kurumaz mıydı?
Karısı:
-Kururdu ama ben sermek istemiyorum.
-Niye,burada rutubet yapar bunlar.
-Yapmaz,ben onlara bir aylık maaşımı verdim,o bluzların deterjanları da ayrı yıkatma dereceleri de ayrı güneşe serersem solar.
( Solmaz Bluzlar başlıklı yazı berberce tarafından 6.11.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.