BİR PR ÇALIŞMASI MI?
D. p. isimli zincir güzellik salonu sahibi sosyal medya da" beyinden beyin "istemiş ve göz altına alınınca millet" gözaltı kremi" ile "engin göz altı kremi getir diyerek dalgalar oluşturmuştur..
Sokak da tam manası ile bu tür durumları anlatan laf" böyle g*te, böyle *arak"şeklinde tarif edilir..
Devenin neresi doğru? diye sormak gerekir...
RTÜK yargıya intikal etmiş bazı TV kanallarında sırf bu fakirlikten gelme sonradan görme Kocası ve D. P. İsimli şahıslara ilişkin programlar yapılıp infaz şeklindeki uygulamalara neden ses çıkarmadı?
Yüz milyonlarca liralık lüks araçları led ekrandan vatandaşlara, polis tarafından görüntü servisi yapılırken gizli olması gereken soruşturma aşamasının umuma bizzat servis edilmesi hangi hukuk kuralına dayanılarak yapıldı? Masumiyet karinesi ortadan kaldıran devlet içinde fetö benzeri ayrı bir yapı mı var? Yoksa bu iş organize işse avukata dosya gösterilmezken hangi maksatla sunum yapılmıştır.?
B.. K*y adliyesinde uyuşturucu kaçakçıları adli gözetim var tahliye var diyerek adreslerini suçtan önce önleyici tedbir olarak bu yargı çevresine alırken, devletin başsavcısı kokuşmuşluğa ilişkin diğer bir yargı cevresinde HSK ya ihbarda bulunuyorsa biz hangi hırsızları yakalayacagız..? Bu hırsız o hırsızdan daha iydir deyip balans ayarımı yapacagız??
Hukuk devletinde O. Ç da olsa zanlının bazı hakları vardır.. Yargı kararı kesinleşmeden keyfiyete baglı olarak bu o. Ç zaten deyip fatıra kesilirse ve yargı kararı olmazsa bizim vatandaş olarak hangi o. Ç diye sorma hakkımız doğar mı? Doğmaz mı?
Bir geri zekalı saçında bugidi şeklinde döviz taşıyorsa, döviz atan tabanca ile etrafa para saçıyorsa bu onun aklen maluliyetine karine teşkil eder..
Lütfen biraz hukuk.. Yargısız infaz değil...
Torun Halili
( Bir Pr Çalışması Mı başlıklı yazı HALİLİ tarafından 11/9/2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.