Merhaba Dostum:


Sana dostum diye hitap etmek en doğrusu mu bilmiyorum ama bu yazının sonuna kadar sana dostum demeye devam edeceğim.


Dostum, cihanın bir han olduğunu seneler evvel Veysel söylemişti ben de bugün tekrar idrak ediyorum cihan iki kapılı han geleni ve gideni sayısız . Bu gelişler ve gidişler çok yara bırakır insanda .


 Dostum gençlik baharının en taze günlerini yaşamam gerekirken dertler deryasında kulaç atmaya çalışıyorum bu kulaçlar beni ölümün kıyısından kurtardıkça yaşamdan da uzaklaştırıyor . Eh dostum uzunca zamandır hayattan bezmiş yaşamaktan bitap düşmüşüm ölümü dört gözle bekler kefenime allar çalmışım da beni anlayan yine aynalara hapsolmuş benim.


Dostum sana anlattıklarım belki sana abes gelebilir ama beni anlamanı çok isterim. Seni sıkmayayım dostum gecen güzel bahtın açık olsun . Sağlıcakla.

( Merhaba Dostum başlıklı yazı İslamokan17 tarafından 11.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.