Merhaba Dostum

Sabah seherinde aklımda olman ne güzel. Gün yeni doğarken başladım anmaya seni . Güneş selamlarken yeni hune başlayanları benim de seni selamlama isteğim arttı ve kendimi sana yazarak buldum.

Dostum. Gecemi gündüzüme katmaktan bitap düşüyor artık naçiz bedenim.geceler uyumanın haram olduğu vakitlere teneffüs eder oldu . Benim bundan şikayetim yok bilirsin oldum olası severim geceleri ,mehtabı lakin günü özlüyorum...

Dostum Ahmet Haşim'e döndüm kendimden nefret ediyorum. Sevda sözcüklerine kalıyorum ve bunun bana verdiği garip hazdan korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum . Bu haleti ruhiyemin buhran dolu sözleri seni tesirim altında bırakıp bana acımanı istediğimden anlatmadım senden istirham ediyorum bana acıma şayet bana acidigini bilmek ve hissetmek beni bu buhranlı düşüncelere dahada batırır .

Dostum! Güzel dostum cihanın tüm yemişleri serilsede önüme kabul etmem çünkü sana yazmak ve seni anmak cihanın tüm yemişlerinden daha taze ve daha güzel . Mutluluk yoldaşın olsun dostum.

( Merhaba Dostum 2 başlıklı yazı İslamokan17 tarafından 13.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.