1 Eşkiya Nın Ordulaşması
PKK VE ORDULAŞMA
UKRAYNA VE RUS SAVAŞI
      Yeni konsepte hosgeldiniz. Kar yağdı "terörist mağarada" düzeninden farklı noktalarda, eş zamanlı ve stratejik davranarak saldırı modumdaki katiller sürüsü var.. Peki bu eser kimin? Biz bu eser sahibini  rahat mı bırakacağız? 
      12 ŞEHİDİMİZ VAR.. Ruhları şad mekanları cennet olsun
ABD nin," Kiralık katilleri" ordulaştırma çabalarına verilecek en güzel cevap, Irak ve Suriye nin kuzeyinde nerde Amerikan  üssü varsa tabuta sarılmış ABD bayrağını ülkesine gerisin geriye göndermektir...Fiili olarak yada ruhani olarak, onlara burada işiniz yok demezsek biz daha çok ağlarız.. 
        ABD, kıta avrupası ve ortadoğu dan elini çekmedikçe, iştahla programlar uyguladıkça ne bölge nufusu ne de Türkiye olarak huzur bulabiliriz..
        Kıtalar ötesi faaliyet gösterme yeteneği,  öldürülmüş bir asker üzerinden millileştirme çabası olarak Rusya ya karşı Ukrayna da gösterdiğini biliyoruz .. Öyle ki 1990 lardan beri Ukrayna da her metro, çıkışında ölen asker fotografı, yanan mumlar, sönmeyen lav ve ukrayna bayrağı bugünkü Rusya ile savaşın duygusal temel taşını oluşturur..
         Suriye ve Irak ın kuzeyinde bir kürt devleti oluşturma çabası, etnik yapının, yine Amerikan menfaatlerine uygun kullanma faaliyetinden başka  anlam ifade etmez..
          Irak ve Suriye bütünlüğü elden gitmişse ya da gidecekse, tarihsel varis olarak TC den ayrıksı bir yapı düşünülemez..
          Cetvelle devlet kurdurulmasına izin verilemez.. 
         ABD açısından Sistem kurmanın bir ekonomik ve demografik bir maliyeti vardır.. Bu maliyeti sadece kürtlere mi bindireceğiz? Yoksa ABD içinde olarak bunun sana da maliyeti var mı diyeceğiz? Amerika ülkesinde Ezilen halk, dağınık vaziyete sesleri kısılmış kızılderililer, zenciler ve spanik denilen kitlelerin hak savunuculuğu ve bunların siyasal olmasa da sol örgütlenme yolu ile merkezileşmesi, amerikan seçimlerinde belirleyici güç haline dönüşmesi, bir çalışma gerektirir.. ABD de tahammül edilemeyecek tek şey sol hareketlerdir.. 
         istihbarat sadece pkk lı terörist hedeflerin belirlenmesi için mi yapılır? Yoksa bunları düzenli ordu haline getirmek isteyen sistemin köküne kibrit suyu dökmek de bir istihbarat çalışması mıdır? 
        Amerikalı bir ajan dindar bir müslüman görünümünde şehirli kıyafeti ile karşımızda durabiliyor yada dağda etnik kimlik siyaseti yapan terörist kıyafeti ile karşımıza çıkıyorsa biz aynı operasyonel yeteneği bir spanic, bir zenci yada bir kızılderilinin önce sosyal guruplaşma sonrasında siyasal bir örgütlenme modeli geliştiremeyeceğiz mi?
        ABD istihbaratının kurucu olduğu ve onun yan kolu sistematiğindeki , Almanya da Türk düşmanı Türkler, sol örgütler eliyle marjinal guruplar içinde yer alırken bile Türkiye aleyhine faaliyetlerde yer alırken biz 3.5 milyon civarındaki Türk eliyle neden alman siyasetinde belirleyen olanıyotuz..Almanya da bütün cımhuriyet düşmanı yapılanmalar Ankara irtibatlı siyasallaşabiliyorsa bununla ilgili karşı atak nedir?
       Yunanistan ı kuranlar İLK ATEŞİNİ odesa da yaktılar..        Ermenistan ın ateşi Londra da yakıldığına Ermeniler bile bir Ermenistan kurma iddiasında değillerdi..Bulgaristan, israil devletleşirken, tüm sonradan devletleşenler gibi hem katliamlar yaparak, yerel nufüsu mülteci pozisyonuna düşürdüler. Hemde azınlıktan çoğunluğa geçmeyi matematik olarak sağladılar..
       TC ne yapacak? 
BÖLGESEL FAALİYETLER
1-ABD, ele geçirdiği veya bölgesel güçler aracıluğı el koyduğu petrol gelirleri bugün 100 binlerle ifade edilen askeri yapılanma ve techizatlanmanın amerikan yardımları ile beraber baş belirleyenidir..Engellenmelidir. 
2-Paranın akışı ve hedeflenen noktalara ulaşması teknik ce teknolojik bir alt yapı gerektirir.. Eşkiya nın askerleşmesi düzenli hale geçip şehirlerde yaşaması hem fiziki hem de finansal akışı araç tedarik ve dolaşımı lojistiği gerektirir. Lojistik alt yapını n tesbiti ve ortadan kaldırılması bütünsel hale getirilmeye çalışılan yapıyı ve ona kaynaklık eden nufusu dize getirecektir. Sermaye hareketliğinde, Türk ortağı olmayana izin verilmemelidir.. Merkezi hukumet ile merkezi egemenliğin, tesisi konusunda, iş birliği sağlanamadığı takdirde B planı tarihsel devamlılığın
 varislik hukuki zemine oturtulması kalır
ULUSLARASI ALAN FAALİYETLERİ
1-Türk ve islam dünyasını hedefe koyan siyonist çeteye karşı uluslararsı nitwlik taşıyan barış gücü işlevli "ölümsüzler ordusu" 
2-Dünyayı dilediği şekilde karışturmayo kendisine hak gören ABD de spanik, kızışderili zenci halların sosyal organizasyonlar eliyle siyasallaşmasını sağlayacsk finansal açık ceya gizli orgsnçzasyonlar düzenlenmelidir.. 
Konsepte karşı konsept TC nin öncelikli işi olmalıdır.. 

Torun Halili 
( Eşkiya Nın Ordulaşması başlıklı yazı HALİLİ tarafından 24.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.