İnat kötü huy olarak bilinir  ama bence  şiddete yöneltmediği sürece iyi huy.Bazı başarıların ve kazanımların altında  bu yatar;yöneltir,tahrik eder ve adeta insanı yapacağı işe  doğru körükler.Yılmadan usanmadan, her seferinde,her zamankinden daha azim ve gayretle işine sarılmak,iman sahiplerinde olması gereken özelliklerdir.

Nobel Edebiyat Ödülü almak için yazmıyorum malum,bu yazdıklarımla da zaten alamam,bu konuda benim görüşüm şudur:
Herkes kendisi için yazar yani kendisi için yer,kendisi için içer,kendisi için spor yapar,kendisi için dinlenir,kendisi için uyur gibi...Kimi terapi olarak yazar,kimi unutmak için,kimi unutmamak için,kimi kendini geliştirmek için vs.

Cümlenin başında,ortasında ve sonunda yazmaktan büyük zevk alıyorum,istedikleri kadar  eleştirsinler,neymiş,"Allah"kelimesini çok kullanmışım. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz ki?Bir romanda "kadın" veya "adam" kelimesi  yüzlerce kez geçiyor...

Dil ile kalp arasında ince bir bağlantı vardır;dil neyi çok söylerse kalp ona bağlanır.
"Allah"kelimesini yazmaktan da söylemekten de bıkmayalım;her zaman,her yerde ve her koşulda.
( İnadına Yazar başlıklı yazı berberce tarafından 8.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.