Yemeden içmeden kesildim, kalbim yerinden çıkıverecek gibi,aylardır gözüme uyku girmiyor sıcak yatak yüzü görmedim,il il,kapı kapı dolaşmaktan bir et bir kemik kaldım oruçlu oruçlu,kafamı kaşıyacak vaktim yok ha o program ha bu program,rakiplerimin projelerini incelemekten gözlerim kan çanağına döndü,saatlerce miting yapmaktan  ayaklarına kara sular indi ve avazım çıkana kadar bağırmaktan artık bitap düştüm dersem soğuk bir şaka yapmış olurum sizlere affınıza sığınarak,böyle bir derdim olmadığı için hem mışıl mışıl uyuyorum hem  de içim çok rahat,siyaset ile aram pek iyi değildir. 

Eski ustalarınız ve arkadaşlarınız,hiç muhatap olmadıklarınız komşularınız ve hiç arayıp sormayan akrabalarınız telefonla arayıp hal  hatır sorularlarsa bugünlerde; tanımadığınız takım elbiseli beyler ile  şık giyimli hanımlar kapınızı çalıp  elinize broşür tutuşturuyorsa bu  işte bir bit yeniği vardır demektir.

Yıllar önce beraber çalıştığımız bir ustamız aradı,havadan sudan biraz konuştuktan sonra eveledi gevedi sözü seçime getirdi,eniştesi muhtar adayıymış  ona destek vermemizi istiyor."Beni sakın işi düşünce arıyor deme!"
Ne yalan söyleyeyim dedim bile içimden,benim yerimde kim olsa aynı şeyi düşünürdü.

Ne demişler eşekler çekim, öküzler ekim,fidanlar dikim insanlar ise seçim zamanında değerli olurmuş.
( Seçim Zamanı başlıklı yazı berberce tarafından 29.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.