1. Şimdiki aklınız olsaydı  aynı eşinizle evlenir miydiniz?
2.Evli olmasaydınız evlenmeyi düşünür müydünüz?
3.Eşinizi  hala seviyor musunuz?
4.Eşinizde sevmediğiniz huylar nelerdir?
5.Eşinizin sizde  sevmediği huylar nelerdir?
6.Terketmek  mi, sabretmek mi,affetmek mi sizin için önemli olan?
7.Hiç aldatıldınız mı?
8."Asla aldatmam" diyebilir misiniz?
9.Sevgi herşeyi halleder mi?
10.İlgisizlik nefrete yol açar mı?
11.Niçin evlendiniz?
12.Eşiniz tarafından şiddete maruz kaldığınızda polise mi başvurursunuz yoksa tası tarağı toplayıp babaevine mi dönersiniz?
14.Sizi kararınızdan ne döndürebilir?
15.İkinci şansı herkes hak eder mi?

Evlilere yöneltilen anket sorularından bunlar sadece birkaçı,verilen cevapların samimi olup olmadığı bilinmez,özellikle aldatma sorularının bir yerlere sıkıştırılıp servis edilmesi,bu konunun ciddiyetinden ziyade özendirme barındırır.Sosyal medya kullanımının artması,aldatmalara ve boşanmalara davetiye çıkardı diyebiliriz,aile kurumumuzu tehdit eden bu gücün yasaklanması niyetinde değilim çünkü yasaklar,sorun çözmekten ziyade daha çok sorun üretirler. Balık baştan kokar derler yani her şey temelden başlar.Aile çökerse toplum çöker,toplum çökerse devlet çöker.

Kim ne derse desin,hangi tezi üretirlerse üretsinler,hangi planı uygularlarsa uygulasınlar,inancımız ve kültürümüz gereği aile birliğimizi parçalamaya güçleri yetmeyecektir.
Hepimize düşen görev,sorumluluklarımızın farkına vararak yuva kurmak isteyen gençlerimize maddi ve manevi  desteklerimizi esirgememek,evlendirmeye  teşvik etmek,evli kardeşlerimize de elimizden geldiğince yardımcı olmak.

Evlilik yaşının uzamasından yakınıyoruz  bunun bir çok nedeni var tabi,demir tavında dövülür misali 20-25 yaş aralığını evlilik için ideal yaş olarak düşünenlerdenim ben de çünkü yaş ilerledikçe kişi anne ya da baba  olma duygularından  soğuyabiliyor.

Anket,bir amaç için yapılır ve çıkan sonuçlar rapor haline getirilir sonra da bu veriler üzerinde çeşitli araştırmalar ve çalışmalar yapılır.
( Anket başlıklı yazı berberce tarafından 4.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu