Uyuma Kardeşim


Sen uyurken birileri senin için ölüm fermanı hazırlıyor.Ya karşı gelecek o fermanı yazdırmayacaksın, ya da ölümüne razı olacaksın.

Türkiye'ye biçilen rol , patates, domates, elma üretip ihraç etmekten ibaretti. Türkiye uçak , helikopter, füze de yapacağım ve pazarlayacağım deyince İşler değişti, planlar bozuldu...

Olası bir savaş durumunda top yekün saldırıya geçecekler, Bu kadim devlet, yaklaşan tehlikenin farkında  ve yıllardır savunmasını güçlendirecek, güvenlik çemberini sağlamlaştıracak hamleler yapıyor. "Helikopter mi yiyecez" diyen şımarık bir kesim ise uyumaya , yalanla, algıyla cambaza bakla  uyutulmaya devam ediyor...

Sen Uyuma Kardeşim. Savaşa her zaman hazır ol.
Tehlikenin ne zaman nereden geleceği hiç belli değil.
Dikkat edersen, Türkiye'de ne darbeler, ne de muhturalar bitiyor.
Bunlara sen fırsat verdiğin için oluyor.Yoksa sana kimse tuzak kuramaz.Kurmak isteyenler de kendi tuzaklarında boğulurlar.

Gözünü her zaman açık tut!..

Kemal DOĞANAY
( Uyuma Kardeşim başlıklı yazı kemaldoganay tarafından 18.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu