Ekonomik Savaş

Ekonomik Savaş



ŞU DÖVİZ NE OLACAK

Ne yapacağız bu dövizi? Allah’ın aptal Amerikalısı kurnazlık yapmış, Yahudi’yle el ele vermiş, Yahudi tarafından kafakol numarasıyla alt edilmiş, ele geçirilmiş, parayı ele geçiren Yahudi’nin finans merkezi olmuş, her türlü yolla parayı kontrol etmenin, dahası haksız para kazanmanın yolunu bulmuş, koskoca bir zulüm imparatorluğu kurmuştur.

Dünyayı sömüren, fakirin emeğini bin bir entrika ile elinden alan bir sistem kurulmuştur. Fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan kapitalizmden başka, fakiri diktatörlük altında ezim ezim ezen komünizmi icat etmiş, o diktanın milliyetçisini (faşizm) de ihmal etmemiştir. Böylece kıskıvrak ele geçirilen fakir, prangalara vurulmuş, bazen karın tokluğuna çalıştırılmış, emeği çalınarak hayat hakkı gasp edilmiştir.

Bu zulüm imparatorluğunun adı daha önce de anlattığımız gibi Yeni Roma’dır. Yeni Roma imparatorluğu eskisinden beterdir ve tek işi zulüm yapmaktır. Bu zulmü eskisi gibi açıktan değil, gizli kapaklı yapmaktadır.

Bu zulmün en etkin aracı da paradır. Bu parayı korumak için ordular kurmuş, paktlar oluşturmuştur. Zulmü milletlerarası yapmak için BM denen büyük zulüm aracını tesis etmiştir.
Yahudi ABD denilen birleşik devletler adına dolar denen nesneyi basmış, onun üzerinden spekülasyonlar yaparak sürekli oyunlar kumuş, bu oyunlarla dünya milletlerin ellerinden paralarını almış emeklerini çalmıştır.

Silah sanayisiyle milletleri birbirine kırdırmış, maden yatakları dâhil bütün varlıklarını almış, İMF ve Dünya Bankası adlı kuruluşlarla onların geleceklerini bile gaspetme yoluna gitmiştir.

Şimdi ülkemizde yapılan da budur. Geçmişte de yapılmıştır. Yine de yapılacaktır. Şimdi yapılması gereken nedir? Yapılması gereken Milletçe bir ve beraber olarak bu dolar denen pis parayı elimizden atarak, karşılığı olmayan bu kâğıdı yok etmektir.

Dahası devlet olarak yapılacak çok işimiz vardır. Öncelikle doların revize para olmasını engellemek için milletlerle işbirliğine giderek milli paralara dönülmelidir. Altını esas alan güçlü ekonomiye geçilmeli, doların saltanatı kırılmalıdır. Bir yol daha vardır ki belki biraz risklidir ama onların oyununu tersine çevirebilir. Bu da aynı onların yaptığı oyunu onlara karşı kullanabilmektir. Kullanabilmektir diyorum çünkü oldukça risklidir ve adeta bir kumar oynamaktır.

Piyasadan dolar toplandığında yüksek miktarda dolar sürerek düştüğünde alınmalı, Merkez bankası kara geçirilerek spekülasyoncular zarara uğratılmalıdır. Bu riskli ama geçerli yoldur. Millet olarak yapacağımız şeyi daha önce söyledim. Belki milletin elindeki paralar da büyük bir kombinezasyonla aynı şekilde kullanılmalı ve kar etmeleri sağlanmalıdır, ama devletin zararına değil, uygun zamanlama ve pozisyonla bu savaş başarılmalıdır.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 8.8.2018
( Ekonomik Savaş başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 22.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu