Ben yazmayı severim, yazarak bir şeyleri daha net görürüm anlarım ve genelde de kağıda yazarım ama bu sefer buraya yazmak istedim. 
Dünyada çok fazla insan var ama bu insanların kaçı gerçek aşkı, sevgiyi, arkadaşlığı bir kişide bulabiliyor? Bence çok azı. Ee azınlık olunca şanslı da oluyor bulanlar.
Şanslılardan biri de benim,aşkı da sevgiyi de arkadaşlığı da birçok güzel duyguyu da buldum bir kişide. Zaten ben hep ruh eşi olduğumuzu düşündüm, birbirine eksik yönlerini gösteren sancılı süreçler de yaşatan ama mutluluğu da dibine kadar yaşadığın kişi senin ruh eşindir. Biraz iddialı oldu biliyorum ama ruh eşini bulunca anlıyorsun işte.
Çok güzel duygular yaşadım, yaşadık. Birlikte büyüdük olgunlaştık ama beni asıl büyüten ‘yokluk‘ oldu. Onun yokluğu.. Görüşmediğimiz sürede kendimde eksik hatalı gördüğüm durumları düşündüm, bir daha denersek ben nasıl olmalıyım diye düşündüm.
İnsanoğlu hep değişimi karşısından çevresinden bekliyor oysaki sen değişsen dünyan değişir biliyor ama uygulayamıyor. Ben de hep karşıdan değişim bekledim ama ilk defa onun da benim de kendi içimize dönüp hatalarımızı bulup kendimizi düzeltmemiz gerektiğini anladım. 
Bir şey daha anladım, ilişki güç mücadelesi değildir kim daha haklı mücadelesi de değildir. Farklı açılardan baktığında az çok herkes haklıdır asıl önemli olan sevdiğini üzmeye kıyamamaktır tabi kendini de yok saymadan.
Bu yokluk durumu onda nasıl tezahür etti daha bilmiyorum. Umuyorum ki onda da bendeki etkileri olmuştur, çünkü ben onu bir ömür sevmeye istekliyim hatta öldükten sonra bile..

( Aşk Üzerine Denemeler başlıklı yazı yagmur-kavak tarafından 28.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu