Beni Aşkla Sev Ki “Hoşnut” Kalayım


Beni Aşkla Sev Ki “ Hoşnut” Kalayım


Kadın ısrarlarla ne olur aşkla, aşk dolu bakan gözlerinle okuma beni, sadece sev dedi. Utanırım, hece hece kıvranırım o aşkla bakan gözlerinin ışığında, her çevirdiğin sayfanın altında kalır kaybolurum bulamazsın o zaman beni. O nedenle beni okuma, ne olursun aşkla bakan gözlerinle, aşkla bakan gözlerinle o yakan tutuşturan gözlerinle okuma beni, yakar beni yanar kavrulurum tufana tutulmuş alev alev rüzgârınla. Ben gözlerine bakarak içinde gezinmek isterim adım adım, gönlümü fetih ettiğin kalbinde benim için hazırladığın gönül sarayında, benim için ayaklanmış beni ayakta karşılayan o kalbine bakayım. Kalbini adımlarken şehla gözlerin beni çağırsın ki neyim varsa aşka teslim edeyim, sana varayım. Gönlün sarayının yamacında oturarak, gönül bahçende benim için diktiğin gülleri seyrederken, seni kollarıma alıp baldudaklarımla öperken, koklamak istiyorum.

 

Beni okuma, bana notlar yaz ufak ufak “seviyorum canım” “Canımsın canım” diyerek. Okuma beni aşk dolu bakan gözlerinle aydınlıkla gölge arasında kucakla beni, kucağında yatayım huzur dolu o zaman kalbim senin olur. Beni okursan aşkla bakan gözlerinle ben aşka âşık olur, senden uzaklaşırım. Okuma beni, dokun parmak uçlarınla, eş parmaklarınla gönül toprağımı gülleri dikerek güller yetiştir hayran kalayım sana, seninle olayım, canıma can ol ki, canına can katayım.

 

Al beni düşlerinin içine, kata masal diyarında seni gezdireyim narin sallanarak yürüyüşümle. Sen de hayranlıkla bak bana ve masalımıza… Ben Pamuk Prenses olayım, sen de beyaz atlı prensesim ol, al atının terkisine götür beni sarayına. Ben orada, sarayının en güzel köşesinde, hayallerimizin peşinden koşan olayım sana gülümsedikçe. Her gün yeni bir macera, her an yeni bir mutluluk olsun. Kalbimizin derinliklerinde saklı olan tüm duyguları keşfedelim, birlikte yeni bir dünyada yaşayayım. Aşkımızın en güzel melodisini, yıldızların altında dans ederek dinleyelim. Hayatın sunduğu tüm renkleri birlikte yaşayalım, her anı bir tablo gibi resmedelim. Seninle her gün bir masal, her an bir rüya olsun.

 

Her sabah güneşin ilk ışıklarıyla seni uyandırayım öpücüklerimle, gözlerimizdeki ışıltıyla birbirimizi sabahı, aydınlığı selamlayalım. Kahvaltımızı birlikte hazırlarken, mutfakta yankılanan neşeli sohbetlerimizle sarayımızı şenlendirelim. Her lokmada aşkımızın tadını çıkaralım, her yudumda kalbimizin sıcaklığını hissedelim. Akşamları yıldızların altında oturup hayallerimizi paylaşalım gönül sarayının halkıyla. Seninle birlikte gökyüzündeki yıldızları sayarken, her birinin bizim için özel bir dileği olduğunu hayal edelim. “Bu yıldız, bizim mutluluğumuzun ve gönül ülkemizin ve insanımızın simgesi olsun,” diyerek dileklerimizi birbirimize fısıldayalım. Gönül sarayımızda, her köşede aşkımızın izlerini bırakalım. Bahçemizdeki güller, sadece senin benim ve ülkemiz için açsın; her biri, benim güzelliğimi ve senin zarafetini yansıtsın.

Geceleri, masal diyarında kaybolacakmış gibi, birbirimize sarılarak uyuyalım ki kaybolmayalım. Rüyalarımızda, en güzel anılarımızı birlikte yaşayalım. Seninle her rüya, gerçek bir masal gibi olsun; her sabah uyandığımızda, kalplerimizde yeni bir sevgi hikâyesi yazalım. Seninle her gün, hayallerimizi gerçeğe dönüştürüp, birlikte yeni bir yolculuğa çıkalım. El ele verip, hayatın sunduğu tüm güzellikleri keşfedelim. Her adımımızda, aşkımızı yollarımıza ekelim. Seninle birlikte, hayatın en güzel melodisini çalmak için buradayım. Her an, her dakika seninle olmak, aşkımızı büyütmek için sabırsızlanıyorum. Tebessümlerimiz aydınlık etsin evreni ve bizleri beni böyle sev, okuma ne olursun o aşk dolu bakan ışıltılı gözlerinle… Değişen varlığımla her uyandığım sabahta, sana sarılmış uyanayım ve tekrar sana sarılayım, kucağında bir ağustos sıcaklığıyla kalayım. Beni aşkla sev ki “ hoşnut” kalayım, ben “hoşnut” kalınca Rabbimde senden “hoşnut” kalsın, sonsuz hayatla cennetinde hoşnutluğuyla seni benimle sevsin ve gezdirsin ey âşık.

Mehmet Aluç


( Beni Aşkla Sev Ki “Hoşnut” Kalayım başlıklı yazı kul mehmet tarafından 5.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu