ŞİİRSEL HAYATLAR
16.BÖLÜM:AŞK MEKTUBU
                  Kahve Gözlüm,
Her sabah içtiğim kahvenin rengindeydi gözlerin.Okula geldiğim her sabah,beni azarlayıp bağırman bile,bana şarkı gibi geliyordu.
            Sen benim kim olduğumu bilmiyorsun ve adımı da yazmayacağım.Eğer adımı yazarsam beni disiplin kuruluna vereceğini,hatta okuldan attıracağını biliyorum.
             Ah anam,ah!Ne vardı ki beni yirmi küsur yıl erken doğursaydın.Nesrin'im karşına yaşıtın olarak çıkmak isterdim.Belki beni beğenmeyecektin,belki istemeyecektin.İsremeyişin bile şimdi sana duyduğum platonik aşktan bile daha değerli olurdu.
              Sınıf arkadaşlarım affetsin beni ve sınıfımdaki bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim;çünkü sana bu mektubu yazma fırsatı verdikleri için.
              Aşkım Nesrin'im,seni çok seviyorum.Satırlarıma son verirken ne olur beni ve arkadaşlarımı disiplin kuruluna verme aşkım!

HİKAYE:OĞUZ BATIN
( Şiirsel Hayatlar On Altıncı Bölüm başlıklı yazı Oğuz batın tarafından 16.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu