ŞİİRSEL HAYATLAR
17.BÖLÜM:DİSİPLİN KURULU
      -Müdire Hanım ,bana aşk mektubunu yazan ve bu suça ortak olan sınıfı defterlerde ki yazılar sonucu buldum.Bana aşk mektubunu yazan 11-C sınıfı öğrencisi Zeynel Abici'yi okuldan kovulcak ve 11-C sınıfı kınama cezası alcak.Müdire Hanım,lütfen disiplin kurulunu toplayın.
        -Siz okulumuzun değerli Fransızca Öğretmeni Nesrin Hanım'sınız.Derhal disiplin kurulunu toplayacağız,bundan şüpheniz olmasın.
        Nesrin,okulun müdür yardımcısı Ayşe Karalar'ın odasından çıkıp okulun iç çıkış kapısına geldiğinde Esma ile karşılaştı.Esma'nın moda gereği giydiği yırtık kot pantolonunu eleştiren Nesrin'e şöyle cevap verdi Esma:
-Nesrin Ablam'ı bugün kimler kızdırmış?Okulda vukuat mı oldu?
          Nesrin,Esma'ya cevap vermeden arabasına binerken Esma da arabanın ön koltuğuna yerleşti.Arka koltukda da Kerime ile Esra vardı .Esra,söz aldı:
-Nesrin Abla'ma bugün dokunmamalısın Esmacım.Bir öğrencisinin kendisine yazdığı aşk mektubu ile disiplin kuruluyla uğraşıyor.
Esma,bilgiç tavırla cevap verdi:
-Ben biliyordum bir şeyler olduğunu ,bana boş yere kılık kıyafetimi eleştirdi.
Kerime,Nesrin’in eleştirisini şöyle hak buldu:
-Kaç yaşına geldin, hâlâ yırtık kot pantolon giyiyorsun Esma'cım.Nesrin Ablan haklı.
     Nesrin,üç arkadaşını da evlerinin önüne bıraktıktan sonra,nihayet evine giriş yaptığında kendisini terier cinsi köpeği Recai,karşıladı:
-Hav hav!
-İşte geldim Recai,önce senin karnını doyurmalıyım.Sonra,seninle güzel bir İzmir turu yapalım .Tamam mı Recai?
-Hav hav.

HİKAYE: OĞUZ BATIN
( Şiirsel Hayatlar On Yedinci Bölüm başlıklı yazı Oğuz batın tarafından 23.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu