TERÖRLE MÜCADELE Mİ?

     “Demokrasi ve özgürlük “adı altında 1 milyon ıraklı öldürüldü  yüzbinlercesi mülteciye dönüştürüldü..
      Şimdi ABD ,ileri karakolu itrail eliyle konsepte terörizmle mücadele adı altında yeni bir mülteci sorunu oluşturuluyor.
        Rus-Ukrayna savaşı ile 1 milyon ukraynalı yer değiştirdi. Bir bakıyorsunuz lmanlar iş gücü yok diye Kenya ile 600 bin işçi anlaşması yaptı.Gürcüstan la yapacagız diye beyanda bulunuyor...Her mülteci kaçak ve iş hukuku kaynaklı haklarından mahrum edilmiş az ücretli köle demektir.. 
        2006 da İsrail ordusunu yenen gücün lideri Nasrullah öldürüldü.80 adet*850kğ sığınak delici bomba Atıldı..Nasrallah ın cesedi cıkarıldıgında bir tek yaralanma izi bile yoktu.Ortaya çıkan basınc la ölmüşdü..İTrail aynı hedefe bombaları attığında sivilleri yaşaması onların ölme ihtimalini gözönüne almadan toplantı halinde patlattı.. 
Daha önce islam dünyasında güç merkezi olan ve 1974 Kıbrıs savaşında yardım ettiği söylenen Kaddafi ortadan kaldırıldı ve Libya şu anda varlığı için mücadele ediyor..Mısır askeri darbeler ve kendi devlet başkanlarına suikastin rutinleştiği bir ülke olarak debelenip duruyor..  
       Tüm her şey planlandığı gibi İtrail in elini kolunu sallyarak humharca çoluk çocuk öldürerek terörle mücadele ediyorum diyerek meşrulaştırılmıştır..
            Lübnan,Konya yüzölçümünün 1/4 ü büyüklüğündedir..Haritaya baktığınızda üstümde suriye onun üstünde de Türkiye var.. Lübnan =>Suriye=>Türkiye  .Komşumuzun İsrail olacağı bellidir..Bu durumda sınırın başlangıc noktası önemlidir.Dikkat etmezsek Erzincan ilimiz fırat ın başlangıc noktası olarak tehdit altındadır..
             -Öngörülen haritanın şekli bellidir.Haritaya hizmet için TC ni dinsel ve etnik terörle dikkatini dağıtılırken,Girit e kadar kurulan üslerle de gücünü kontrol etmeye çalışıyorlar..
             -Türkiye nin etrafı boşaltıldı..Güçlü ordusu ve güçlü devlet adamı olan Irak, güçsüzleştirileerek müdaheleye açık hale getirildi.İran ın nefes alış sayısını bilenler iç karışıklık için Oradaki Türkmenleri kullanacagı ve  müdahele edilebilir iran düşündükleri bellidir.... 
               -Planlanan ve programa konulan uygulamaşr karşısısında Türkiye Savaşa girmeden belirleyici olmalıdır.Yoksa belirlenen olacagı kaçınılmazdır. Gizli eller arapp düşmanlığı adı aştında bölünmüşlüğe dolayısı ile ABD emperyalizmine bilerek yada bilmeyerek yataklık etmektedir..Konu ile ilgil i tarihsel ve dinsel dayanakları var.Ortadoğu arap ülkelerini kapsayan ve onlara mahsus Osmanlı birliği 
Ve Türkistan bölgesindeki Turan birliği ile hristiyanların dağıtmaya yönelik politkalarına karşı bütünleştirici politikalarla cevap vermek zorundadır
         Yoksa allah korusun plakalar değişirse yönetime ilişkin kurallarda değişir

Torun Halili 
( Terörle Mücadele Mi başlıklı yazı HALİLİ tarafından 1.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu