Bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdüren Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, geçtiğimiz haftalarda sürpriz evlilik kararıyla magazin gündeminde yer almıştı. Bugün ise mutluluğa “evet” dediler.(Basından)
Mikrofonlar uzatılınca şovmenin ilk sözü şu oldu:
“Söyleyeceklerimizi eyleme dönüştürdük.”
Ardından ekledi:
“Kadının fendi Mehmet Ali’yi yendi.”
Kırk yaşıma geldim, senaryolar hep aynı:
Bir küserler, bir barışırlar…
Nikâh salonlarını gazetecilerle doldururlar…
“Aşk ve sevgi galip geldi” diyerek sorulardan kaçarlar…
Aylarca gündemi meşgul ederler.
Nikahlarına gelmeyen dostlarına sitem ederler...
Az unutulmaya yüz tutunca ise yeni başlıklar devreye girer:
“Hamile mi?”, “Düşük mü yaptı?”, “Doğumu nerede yapacak?”, “Bebeğin ismi ne olacak?” tartışmaları…
Bu filmin final sahnesi hiç değişmez: nafaka davaları.
İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil’e artık “evlenme yasağı” getirilsin dediğinizi duyar gibiyim. Çünkü sanki evlilik onlar için kutsal bir bağ değil, sadece şöhretlerine şöhret katacak bir malzeme.
Kimsenin servetine karışamayız belki ama işin ucunda insanlığın ortak duygusu sevgi olunca, ister istemez hepimiz karışıyoruz.
Yıllarca ne evlenmeleriniz bitti ne boşanmalarınız…
Evlilik kurumunu ayaklar altına aldınız.
Üstelik kendinizden yaşça çok küçük kişilerle ilişki yaşayarak bu birliktelikleri meşru göstermeye çalıştınız.
(Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan arasında kırk yaş fark var.)
Magazin dünyasının yeni gelin ve damadına hayırlı olsun diyelim…
Darısı diğerlerinin başına (!)
(
Kadının Fendi başlıklı yazı
berberce tarafından
29.08.2025 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.