NOGAYTÜRK (Ramazan NARİN)
 
    
     II. BANDIRMA VAPURU..!

TÜRK – TÜRKÇÜ - TÜRK MİLLİYETÇİSİ olan, meselesi TÜRK, kaygısı TÜRKİYE ve TÜRK DÜNYASI olanların buluştuğu, anti emperyalist bir OLUŞUM Kuruluyor/kuruyoruz. II. BANDIRMA VAPURUYUZ..!

Bölücü Kürtlerin yasadışı, yasadışı da demeyelim… yasal boşluktan istifade ederek kurdukları, devlet denetiminden uzak, KAYITDIŞI ve ülkemizi milletimizi tehdit ettikleri DTK > Demokratik Toplum Kongresi var. Güya ‘850’ delegeleri varmış ve güya Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin muhatabı imiş gibiler. Güya diyorum çünkü ;  her gün hadlerini aşan beyanlarını duyuyoruz.

Türk Milletini, Silahlı Kuvvetlerimizi, siyasi partilerimizi, Meclisimizi, Türkiye Cumhuriyeti Devletini TEHDİT etmedikleri tek bir gün veya bildirileri yok. TEHDİTLERİNDEN dolayı cezalandırılmadıklarını gördükleri içinde, daha da ileri giderek yarın kurmayı düşündükleri BÜYÜK KÜRDİSTAN Devletinin temeli olarak, tek taraflı ÖZERKLİK te ilan ettiler, yol kontrollerine çıktılar ve yol kesip adam kaçırmaya başladılar ve yol kontrolünü TC Adına yapan yüce Ordumuzun Askerlerini de öldürüp ortadan kaybolabiliyorlar.  İlan edilen ve eylemleri İHANETİN ta kendisidir.



                          TÜRK MANİFESTOSU ;

Oluşumumuz ;
Partiler üstü olup, ne bir partinin yanında, ne de bir partinin karşısındadır. BÖLÜNMEYE-BÖLÜCÜLÜĞE karşı, Başbuğ ATATÜRK’ün mirası Misak-ı Milli sınırlarını kurmak ve korumak içindir ve T.C.’i yasalarına saygılı ve kayıt içi olacaktır.

 Düsturlarımız :
1. Türk Toplulukları Kongresi (TTK) olarak yurttaşları milli konularda bilinçlendireceğiz.

2. Milli değerlerimize yönelik her türlü saldırıya karşı aynı refleksle fakat kanunlara saygı çerçevesinde cevap vereceğiz.

3. Devletimize sahip çıkmak, devletin bekasını kollamak başlıca görevimiz olacak. Durumdan vazife çıkarma hakkımızı saklı tutuyoruz.

4. Ulusalcı mertlik elbisesini çıkarıp küreselci dansöz kıyafetini giyen kişi ve kurumlara karşı tedbirli ve temkinli olacağız.

5. Sivil insiyatif kararlılığımızı göstermek için yurdun tüm sathında örgütleneceğiz.

6. Asla yılmayacağız. Sivil itaatsizlik hakkımızı saklı tutuyoruz.

7. Gücümüzün kaynağı maneviyatımız ve şanlı tarihimizdir."


İlkelerimiz  ;
Partiler üstü çalışacak oluşumumuzda, DİN – MEZHEP - SİYASİ PARTİ - LİDERLER-İDEOLOJİLER ve BAŞBUĞ ATATÜRK ve ÜNİTER T.C. DEVLETİ asla tartışılmayacaktır. Kurultayımıza üye olanlar veya üyeliğini devam ettirmek isteyenler, Gerçek isim ve bilgileriyle aramızda olacaklardır. Burda olmaya cesaret edemeyenleri KABUL ETMİYORUZ.

Oluşumumuz, en kısa zamanda genel merkez olarak Ankara’da veya BANDIRMA'da konuşlanacaktır.   Ayrıca  üyelerimiz, üye olmakla grubumuzun doğru tanıtımında GÖNÜLLÜ çalışacaklar ve provakasyonlara izin vermeyeceklerdir.  Biz 2. BANDIRMA VAPURUYUZ..!  Bu çalışmamızı ve manifestomuzu halkımıza duyurmak, yayınlamak-yayınlatmak, ilişkide bulundukları internet sitelerinde yayınlatmak, ulaşabilecekleri tüm ulusal basın, yerel basın yazarlarına bu çalışmayla ilgili bilgi vermek v.d. şeklinde olmalıdır.   TTK...

ADIMIZ;TÜRK  TOPLULUKLARI KURULTAYI‘KONGRESİ’ (TTK)

NOGAYTÜRK olarak ben ve arkadaşlarım da ;  aksiyon olmak şart değil düşüncesiyle, gerekirse her gün kapılarımızın önüne tabutlarla getirilen 20 yaşındaki Mehmetçik ve Polis cenazelerimizin, şehitlerimizin olmaması için… REAKSİYON olarak ; TÜRK TOPLULUKLARI KURULTAYI (Kongresi) <TTK> adıyla bir yapılanma kurarak, Demokratik Toplum Kongresine (DTK)’ne elbette karşı, elbette onlara HASTİRRRİN ULAN ! demek için ama Türk Milletinin ve Devletinin yanında, ÜNİTER Yapıdan yana ve birleştirici, kısa adı TANRI TÜRKÜ KORUSUN..! (TTK) açınımı ; TÜRK TOPLULUKLARI KURULTAYI (KONGRESİ)’nı, milli hassasiyeti olan ve sosyal projelerde akademik titirleri bulunan arkadaşlarımızla birlikte kuruyoruz.  Tüzük çalışmalarımız, hukukçu arkadaşlarımızca hazırlandı adı ve içeriği daha sonra netleşecektir. Yasal boşluktan istifade etmeyeceğiz ve kayıt içinde, yasal  bir sivil toplum hareketi olarak… mücadelemizi sürdüreceğiz.

FACEBOOK GRUP SAYFAMIZ : https://www.facebook.com/groups/198190950242512/  İNTERNET BLOGUMUZ http://ramazannarin.blogcu.com/ ve ETKİNLİK sayfamız https://www.facebook.com/event.php?eid=249204931767760 açılmış ve İNTERNET SİTESİ KURULMASI çalışmalarımız devam etmektedir. Amacımız bir siyasi oluşum veya siyasi parti alt oluşumu olmayıp, samimi bir TURANİ buluşmayı gerçekleştirip, TÜRK ve TÜRKİYE’yi ve TÜRK DÜNYASINI-TÜRK BOYLARINI ilgilendiren her konuda TÜRK’ün SESİ, Türk’ün MANİFESTOSU olacağız.

Devamında ; gerek Anadolu’da yaşayan bütün TÜRK BOYLARININ, gerekse Dünyadaki TÜRK Boylarının temsilcilikleri (GAVİM GARDAŞ NERDESEN..!) anlayışıyla oluşturulacak ve bu OĞUZ SOYLU temsilciler, oluşumun doğal delegasyonunu oluşturacaktır. Delegasyonun oluşmasında ilkemiz ; ‘ HER ŞEY TÜRK İÇİN, TÜRKE GÖRE, TÜRK TARAFINDAN..! ’,  ‘ DÜNYA TÜRK OLACAK..! ‘ ,  ‘ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..! ‘ , ‘ SEN YANMASAN, BEN YANMASAM, NASIL ÇIKAR KARANLIKLAR AYDINLIĞA ! ‘ ‘ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR ! ‘  olacak, bu düsturlarımızı her halükarda her yerde haykırmak veya haykırdıklarımızı bu düsturlara uygun, TÜRK Kamuoyuna duyurmak olacaktır.

İşbu Türk reaksiyoner hareketimizin <TTK> genel merkezi ANKARA, belki de BANDIRMA olacak ve yerelde şubeleri olmayacaktır. Çünkü delegasyonumuz bizi, bulundukları yerde zaten temsil edecektir.  Bu hareketimizin ileride bir siyasi parti alt yapısı olmayacağını da, kamuoyuna şimdiden teminat olarak veriyoruz. Çünkü bizim hassasiyetimiz TÜRK, bizim hassasiyetimiz TÜRKİYE’dir. Din ve dini tartışmaların dışındayız. Bütün siyasi partileri, TÜRK oldukları ve TÜRKİYE’ye ait oldukları için sevmemiz, sevmiyorsak ta saymamız gerektiğini de biliyoruz. TÜRK TOPLULUKLARI KURULTAYI (Kongresi)’nin, ilk (9) kişilik müteşebbis heyeti belirlendikten sonra yapılacak toplantı ile, oluşumun faaliyetleri dizayn edilecek, hareketimize maddi ve fikri katkıda bulunabilecek kişi ve kurumlar ziyaret edilecek ve ilk MANİFESTOMUZ, Türk halkına ve kamuoyuna  duyurulacaktır.

MÜCADELEMİZ, Türk Dünyasının Birleşmesi ve TÜRKİYE’nin bölünmesi durduruluncaya kadardır veya ÇANAKKALE’deki - SAKARYA’daki ruhu yakalayana ve son nefes-son neferimize kadardır.

HAREKETİMİZ ; BAŞBUĞ ATATÜRK mirasına karşı çıkanları, dolaylı/dolaysız bölünmeyi savunanları  veya Emperyalizmin uşaklığına soyunmuş yabancı güçlerle ilişkisi tespit edilen tüm kişi ve kurumları, ‘ TÜRK-TÜRKİYE DÜŞMANI ‘  olarak ilan edecek ve kamuoyuyla bunu paylaşacaktır.

TÜRK’ÜM diyen herkesi, Mevzuu bahis vatansa, gerisi teferruattır diyen her yurttaşı, dil-din-ırk-cinsiyet-etnik ayırım yapmadan kucaklayacağız. ETNİSİDELERİNİ ön plana çıkararak, emperyalistlerin uşaklığına soyunanları, karşımıza alacağız ve lanetleyeceğiz.

Korkmayacağız…, yüksünmeyeceğiz…, ay yıldızlı al bayrağımızı yere düşürmeyeceğiz…, bütün ihanet odaklarına karşı duracağız ve BAŞBUĞ MUSTAFA KAMAL ATATÜRK’ün izinde yeniden İSTİKLAL HARBİ yaşasak bile,  mutlaka BAŞARACAĞIZ.

Bandırma VAPURU’nun, bu defaki seferi SAMSUN olmayacak belki ama TÜRK TOPLULUKLARI KURULTAYI, delegasyonu Bandırma VAPURU’nu büyük bir çoşkuyla karşılayacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun,  TANRI TÜRKÜ KORUSUN..!   <nogaytürk>
 
( 2. Bandırma Vapuru Ve Türk Manifestosu... başlıklı yazı NOGAYTÜRK tarafından 9/13/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.