Belki bir gün yeniden aşık olurum kimbilir.Kalbim yine eskisi gibi çarpa çarpa atar,içim içime sığmaz,belki gün gelir yine ağlarım durmaksızın güneşin doğmasına,yıldızın parlamasına, eskiden olduğu gibi.Kimbilir belki yine yeşillenir evimin önü,ağaçlarım benimle birlikte aşk dolu meyveler verir.Ayaz gecelerimin kuytusu oluverir,gecemin de ışığı olursun.

Aynı çatı altında olsakta nekadar uzağız ikimizde.Çığlık çığlığa sesizce bağırıyoruz birbirinize.Aşkmı nefretmi ayırt edilemeyen bir ifade gözlerde.Ben yokum orada biliyorum ama bize ne oldu böyle.Belki bir gün yine aşık olurum kimbilir,bir gülüşün yetecek,belki sadece iki kelime bilmiyorum.

Sen eyy sevgili… bukadar uzaklaşmaların,sevgisizliğin nedendir bilmem.Aç kapılarını kır o duvarlarını ki ben geleyim,gireyim yine yüreğinin baş köşesine.Hani derdinya “sen benim gözümün nurusun,bu gözler sensiz görmez...”ama bak artık bensizde görüyor gözlerin,tek görmediğin benim.

İçim acıyor. Kıvranıyorum gözünün önünde,yalnızlığımın esiri oluyorum.ama sen beni hala görmüyorsun ,ya çok küçüldüm gözünde yada gerçekten yok olmuştum.Yoksa bu çırpınışları görmemek imkansız.

Ben aşık olmak istiyorum.Yine saatlerce gözlerinin içine bakamak istiyorum ,bi an bile ayrılmadan yanımda olmanı istiyorum.Deligi koşturup yaramazlık yapmak istiyorum.Eskiden olduğu gibi,hatırlıyomusun okuldan eve dönerken ben illaki muzurluk yapıcamya,yoldaki evlerin zillerine basardım,sen çok kızardın.Bikerisinde yakalanmıştım hani,şuçu hemen senin üstüne attım.İşte ozaman bana okadar çok kızmıştın ki obakışları unutamam ve o bakışlar beni yıkıp geçmişti.şimdi ise yüzünde hep o ifade var bu sefer hiç bi suçumuda üstüne atmadım ki neden bana öyle bakıyosun.

Ben sana aşık olmak istiyorum yine,yeni,yeniden çünkü ben sana aşık oldukça çoğalıyorum. Sadece bir ışık istiyorum.Hadi şimdi gözlerini kapat ve bana ellerini uzat,bir çift söz yetecek koru alevlendirmeye,ben sana için için aşığım.Sen hep bende kal…
( Aşık Olmak İstiyorum başlıklı yazı merve-aygul tarafından 8.07.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu