Faili meçhul bir aşk olsun benimkisi de. Ne ben ne başkaları bilmesin sana nasıl yanığımı. Güpegündüz sokak ortasında vurulduğumu sansınlar. Bir ceylanın peşinden aklımı yitirdiğimi düşünsünler. Bilsinler ki faili meçhul bir aşk tarafından vurulmuşum. Upuzun vurulmuşum kendi kıyılarım da. Serçelerin ülkesinde paramparça olmuşum. Ben bu ülkenin yüreği yanık çocuklarına yüreğimden bir güvercin uçurmak istiyorum. Acının tarihini yüreklerine kazıyan çocukların yeryüzünde uğrunda ölünecek tek şeyin aşk olduğunu bilmelerini istiyorum. Sevgiyle gelen acıların insanı ne kadar güzelleştirdiğini ne kadar mahzun ve masum yaptığını anlatmak istiyorum. Bütün dünyanın işgal altında olduğu zulümlerin ve ihanetlerin insan yüreklerine çöreklendiği bir zamanda güne güzel başlamak istemenin, sana sevda sözleri fısıldamanın anlamsızlığını bilmiyor değilim. Ama dünyanın farkına seninle vardığımı, seni bir dünya gibi yüreğime konuk ettiğimi de bilmeni istiyorum.  Seni bir dünya gibi yüreğime konuk etmişim. Sensiz bir yaşamak düşünmemişim. Sensiz bir mutluluk aklıma gelmiş değil. Sevdiğim, gönül verdiğim, uğruna yüreğimi siper ettiğim ne varsa sen bilmişim. Seni ben bilmişim. Seni kendim bilmek mutluluk veriyor bana. Mutluluk az şey midir?

 

Bir kuş yüreği gibi çarpıyor kalbim. Bu çarpıntı sana yazdıkça artıyor. Seni düşünmeden, seni yaşamadan yaşadığım an yok. Ben neden yazıyorum sana? Kalbimi sana daha çok bağlamak için mi? Yazdıkça kendimi sana daha çok yakın hissettiğim için mi? Senden başka yazacak kimse yazacak bir şey bulamadığım için mi? Ben neden yazıyorum sana?

( Ben Neden Yazıyorum Sana başlıklı yazı seyma tarafından 2.11.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu