SEVGİ SELİNE DEVAM

                             *******************

         Yozgat Şairler Yazarlar Derneğini kurduğumuzu duyan yüzlerce dostumuz bizi mesaj yağmuruna tutuyor. Onlardan bazılarını sizlerle paylaşıyoruz. Hepsine teşekkür eder Yozgat tan selamlarımızı sunarız:   

          ********************* " 

        Saygıdeğer hocam Ahmet Sargın beyin gayretleri ile kurulan Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneği hayırlı olsun.Başarılar diliyorum. Bizler Bozok yaylası,Sürmeli Diyarı Yozgat'ı Ahmet Sargın hocamın bugüne kadar YOŞAY-BİR'de olağanüstü özverili .çalışmaları, Şiir şölenleri ve Kültür Sanat alanında gösterdiği hizmetleri ve sayısız başarıları ile tanıdık sevdik.Ahmet Sargın hocamın bizlere Yozgat'ı sevdirmesinden sonra DERTLİ SÜRMELİ adlı şiirimi coşku ile yazdım.Yine Ahmet Sargın hocamın gayretleri ile düzenlenen YOZGAT konulu şiir ve makale yarışmasında aylarca Yozgat'ı her yönü ile araştırdım ve SÜRMELİ DİYARI YOZGAT konulu makalem ile bu yarışmada Makale dalında ÜÇÜNCÜLÜK ödülümü aldım.

 

       Kısacası Yozgat denildiğinde Ahmet Sargın hocamızı hatırlarız. Yozgat sevdası Ahmet Sargın hocam ile bütünleşmiştir.Ayrıca içerisinde şiir ve makale yarışmasına katılan bizlerin yazdığımız şiir ve makalelerimizin yer aldığı YOZGAT SEVDASI adlı eser yine Ahmet hocamın önderliğinde onun emekleri ile ve Yozgat Valiliğinin katkıları ile kültürümüze kazandırılmıştır. Ahmet Sargın hocamın ve yeni yönetim kurulunun geçmişte olduğu gibi bundan sonra da daha çok hızla çalışmalarına devam edeceğine inancım tamdır. Başarılar diliyor,Bozok yaylasına Sivas'tan selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum." 

         Şair- Yazar- Sabiha Serin / SİVAS – Şairler Derneği

 

        Merhaba, hayırlı cumalar abim, Hayırlı olsun selamlarımla… Gazeteci Şair- Yazar-Münevver Düver/ Adana

 

         "Derneğiniz Hayırlı Ugurlu Olsun Ahmet bey Fikir ayrılıkları olmasa elbette iyi olurdu amma Sizinde bahsettiginiz gibi bazen kaçınılmaz oluyor Yolunuz açık olsun.Yinede gönlümüz birlik ve beraberliginizden yana……..Selamlar. 

        Şair _yazar -Bekir Alim/ Sivas Şairler Derneği Başkanı

 

       "Sevgili Ahmet ağabeyciğim, Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneğinin hayırlı, uğurlu, sanatlı, yazarlı, şairli bol okurlu olmasını dilerim. Sizleri çok özledik tüm Yozgat halkına sevgi ve selamlarımızla.

      İstanbul Aznavur Sanat olarak her zaman yanınızdayız. Sevgi ve saygılarımla…Fotograf Sanatçısı-Neslihan Yazıcılar/ İstanbul 

 

    Ahmet Bey,  Ahmet Bey,Derneğinizi kutluyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun. Saygılarımla….. Şair- yazar Zübeyde Gökbulut- KIRŞEHİR

 

       "Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sevgi ve saygılarımla. Şair -Yazar -Sevil Mısırlıoğlu/ Antakya- Hatay "Saygı ve selamlarımla tüm şiir ve edebiyat dostlarına...Bendeniz nacizane Aslen Çanakkale Biğa  köyü doğumlu İstanbul’da ikamet eden Halis Yıkar(şiir adamı)derneğinizin kuruluşunda ki gayret ve başarılarınızı takdir eder faaliyetlerinizin aynı heyacanla devam etmesini temenni ederim.

      Zaten Ahmet Sargın hocamla beraber aynı sanal siteler de beraberce yazdık. Rumeli Balkanlar Güç Birliği Platformunun Sanat Danışmanlığını Ve etkinliklerde şair görevini ben üstlenmiş durumdayım. Kendi şahsıma şairlik ve şiir adına etkinlik ve faaliyetlerinizde davet ederseniz çorbada tuz olmak isterim. Tekrar sevgi ve selamlarımla derneğinizin hayırlı olmasını diliyorum. 

         Halis  YIKAR- Şiir Adamı- Çanakkale

       "Başta Bozok Diyarı Yozgat olmak üzere tüm ülkemiz kültürüne ciddi katkılar sağlayacağına inandığım YOŞAY-DER in kuruluşunu memnuniyetle karşılıyor, Ahmet SARGIN Bey'in önderliğindeki ekibin Yozgat'taki diğer sivil toplum örgütleri ile koordineli bir caba içerisinde olarak pek çok başarıya imza atacağına inanıyorum. Hayırlı, uğurlu olması dileklerimle Yunus Diyarı Eskişehir'den Bozok Diyarı Yozgat'a muhabbetler yolluyorum.

       Şair- Yazar- Halil Gürkan/ Eskişehir Şairler Yazarlar Derneği  

 

      "Çok sevindim ağabey, Allahım hayırlı eylesin. Daha nice başarılara ulaşacaksınız inşallah. Her şey gönlünüze göre olsun. Saygılarımı iletiyorum. Başarılar diliyorum. Selamlar…

        Eğitimci- Şair -Yazar  Seviye Dergisi Yönetmeni-Durdu Şahin/ Alaca- Çorum

 

       "Hayırlı olsun değerli dostum. SAGE YAYINLARI olarak emrinizde olduğumuzu bilmeni isterim. Selamlarımla,…Şair- Yazar Şiir Eleştirmeni-Çelebi Öztürk / Ankara

 

        "Yozgatlı Şairler  Başkanı olan Halkbilimci Eğitimci Şair Yazar Gazeteci Ahmet Sargın; yoğun istek üzerine kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek daha kurdu.. Şebingülü dostu Ahmet SARGIN, Sorgunlu Halk Önderi Halkbilimcisi Eğitimci Şair Yazar Gazeteci Durali DOĞAN ile oluşturduğu yeni güç sayesinde; daha süper organizasyon, koordinasyon ve paylaşımlarla;  muhteşem Yozgatlılar nezdinde  büyük Yozgat yapılanmasını  sağlamışlardır..

     Şiir Şenlikleri ortamlarında saygın ve sargın bir yeri olan Ahmet SARGIN'a sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum..

       Araştırmacı- Şair Yazar-  Hikmet OKUYAR  ŞÜSİYAD Başkanı- Şebinkarahisar

( Sevgi Seline Devam başlıklı yazı Ahmet SARGIN tarafından 21.01.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu