Bugün günlerden ''yalnızlık'' . Aslında bugünün diğer günlerden farkı yok bunu sende biliyorsun tek farklılığı bugün kalbimi daha çok acıttın, sensizlik öfkeye döndü bugün. Bugünün özeti yine çok özletti. Seni tanımadan önceki hayatımın anlamsız olduğunu seni görünce anladım. Bir gülüşüne bir asır bir bakışına bir ömür verilecek insan.

      Bu gece bütün yeminlerimi bozdum 

      Yıllardır hasretim sana

      Sen nekadar uzaksan , ben o kadar yakınım sana

      Senle başladı bu sevda senle bitecek

  

      Oysaki seni tanıdıktan sonra da hayatımda bir değişikliğin olmdığını anladım çünkü seni sevsem de sevmesem de benim olmayacaktın olmadın ! 

      Benim uzağım başkalarının yakını oldun. Seni kalbimdende kovamıyorum davetsiz misafir kovulmaz.

      Gekmen gerek yoksa bir kaşık suda boğacağım kendimi. Bendeki seni hiçbir zaman anlamadın. Benim sana olan sevgim sende olsa emin ol taşıyamazsın. Öylesine değil doya doya sevmekti benimkisi.

      Bu ne kadar zor olabilirdi ki dişlerin arasından dökülecek bir seni seviyorumdu. Çok bekledim seni oysaki birgün geleceğini düşündüm düşündüm de bir ah çektim içimden senin dediğin bir cümle vardı '' Herkes kendi işine '' bende kendi işimdeyim. Senin sevginde bende kaldı içimde bir çocuk gibi büyüttüm be sevdiğim bu şehir , bu mahalle , bu ev sensiz kaldı. 

     Onlar da önemli değil kalbimin katili oldun.

     Deniz'e seni anlattım o bile senin yerinde olmak istedi ;

 

     Artık sazım bağrımı olur 

     Kimsenin bilmediği bir ağrımı

     Gider kendine gömülürsün

     Yoksa bu şehir bu sokaklar seni alır kullanır

     Santim santim çürürsün

 

     Bir Deniz gibi sevdim ileri yürüdükçe battım kıyıya yanaştıkça boyumu aştığını boğulacağımı anlayop geri döndüm.Geriye döndüm seni kaybettim sana gelseydim boğulacaktım.Olmadı sevdiğim olmadı ne senle ne de sensiz oldu. Senden sona kalan tek kare bir fotoğraf o da sol yanımda uyurken kalbimin üstünde çünkü sen olmadan atmaz bu kalp  avutuyorum kalbimi. Özür dilerim kalbim katilini çok sevdim.

 

     Şimdi bir yeni sevda mı olur

     Kimsenin kapını çalmadığı bir inziva mı

     Tutar sıfırdan başlarsın

     Yoksa bu ilişkiler bu zaaflar seni yer bitirir 

     Dirhem dirhem azalırsın .

( Merhaba Gelmemesi Gerekenim başlıklı yazı Senanur tarafından 3/18/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu