Seni daima seveceğime , sen olmazsan eğer ; nefessiz kalacağıma dair aşka söz verdim ben. Bilirsin ben sözümü tutarım. Bunca zaman seni bıkmadan sevmem bundan işte !
               Ömrümden gitti senin aşkın ; ömrümü verdim aşkım. Yoğun bakımdayım bak işte anonslarda adım geçiyor. Kalbimde adın. Aşk yetmezliğinden öleceğim. Halbuki bana sen lazımsın sen. Uğraşacaklar kalbimle filmini çekecekler sanki seni görecekler bulamazlar ki. Çünkü kalbime giden yollar tıkalı. Birazcık sen verseler açılacak belki. İmkansız ! 

               Gözyaşlarımı deniz getirir mi sana ''Aşka söz verdim'' seni sevmeye söz verdim sevdiğim. Bilirsin aşk anlatılmaz dört senedir de anlatamadım. Aşktan kastım sen , aşktan kastım gözlerin. Bana seni soranlara , seni anlatamayacağım kadar içimdesin. Bilmeden de olsa içimde bıraktığın hasarlar, bilincinde senin , her şeyin.
 
               Ey gülüşü cennet kokan insan ! Sende cenneti bir , cehennemi bir gördüm ben . 'Aşkı anlat' dediler ''Ozan'' dedim. Ama seninle ilgili hiçbir şey bilmiyorum.Öğrenmeme izin vermedin ; hangi rengi seviyorsun , neyi sevmiyorsun, ne yapmaktan hoşlanırsın diye ama bunu biliyorum belki de kalbini verdiğin o kızla birlikte olmaktan değil mi ? Ben gözlerinde ölmek isterdim sen onun elini tutarak ölmeyi seçtin. Yazmışsın ya merak etme ''Merak etme karım olacaksın ! '' diye. Benim kurduğum hayallerde bu yoktu ama ozo'm ? 

              Bugün kötü bir gün. Aslında her zaman ki günlerden sadece biri . Bugün senin gözlerimin içinde alev alev yanıp yaş olarak düştüğün ve benim ''Seni sevmeme söz verdiğim'' bilmem kaçıncı günü. İnsanın kendinden olmayan birini kıskanması güç ve benim buna bukadar üzülmem gülünç ! Çünkü ben ''Aşk-a söz verdim '' unutmaya değil ! 



                                                                                                               Kalbimdesin ölene kadar. 
( Aşk-a Söz Verdim başlıklı yazı Senanur tarafından 5/11/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu