Ben seni aşk için sildim , sen beni başkası için sildin... ''Seni seviyorum'' diye başlayıp ''Gidiyorum'' diye biten bir cümleydi bizim hikayemiz. 
      Ya da ''Merhaba'' ile başlayıp ''Kendine iyi bak !'' ile biten.
      Gözüm kördü görmüyordu senden ve görmüyordu başkasını.
 
      Aşkı benden yeşertip , çiçeklerini başkalarına sunacak kadar alçaldın. Alçaktın ! Ben senin yalnızlığında oyalandığın oyuncaktım. Bir heves uğruna alınmış ; sonra da kenara atılmış bir oyuncak.
  

     Son bir defa şans...
    
     Karşımda durduğunda bu sana son sözümdü. Oysa ki bundan sonra sana saati bile sormayacağımı biliyordun. Ne var ne yok diye sordun ya bana . ''Herkes var sen yoksun '' Bir vardın bir yoktun zaten. Hiç gelmedin hep gittin benden.
     Sen benim istediğim aşkı anlamadın anlamamakta da hep zorluk çektin zaten. Herkes bizi grdüğünde kıskanmalarını , bizim gibi olmalarını istemiştim , ama sen ve ben zaten ''Biz'' olamadık bir çift bile olamadık.


    Benden gidişin sana ne kazandırdı ki , benim sevgim ikimize de yeterdi. Ve sen daha fazlasını istedin, bizden çok başkalarını kıskandın herkes bizi kıskanırken.
    
   Her yeni başlangıç nceki gibi zor olmad ama her bitiş bir öncekinden daha çok acıttı canımı. Asıl ağlatan giden değil açık bıraktığı yaralardır.
   
   Bunları sana yazdıktan sonra yeni aşklara yelken açıyorum.
   Yelkenim sana değil başka tarafa.

   Günü geçmiş sevdalarım var benim , eskimeyen yürek acıtan tam ortasındayım sevdamın sense hep uzağındasın kalbime açtığın büyük yaraların ne kadar uzaksan okadar yakınsındır sevdama ama sen benim hep uzağımda ol.

   Şimdi sana uzaklardan son veda !
   Hoşçakal güzel insan 
   Hoşçakal bu sana son veda....
 
Aşka .....
Sevmeye ...... 
Yenilmeye .....
Müsaitim , gelme .....
    
( Son Veda başlıklı yazı Senanur tarafından 12/7/2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu