Aşktı işte ; yarısında söndürülmüş bir sigaranın izmaritiymişim gibi.
 
       İnsanlar geçmişlerine en büyük ihaneti unutarak yapar. Benim geçmeyen geçmişim hep şimdimde duruyor. Unutmayı zorlaştırmak için verilen cezalardır anılar.
       Ben bu cezaya gülüyorum. Senin bıraktığın hiçbir şey gerimde kalmadı benim. İnsana zor olan şey geride bıraktıklarıdır aslında , çünkü kalbimdeki yerini başka birisiyle doldurmadım. Gidişini izlerken bile hiç bitmedin bende.                Kaybedecek de olsam bir geleceğim vardı seninle. Ve hayat o kadar kuralsızdır ki , oyunu kurallarına göre oynamak bile kazandırmaz insana.
     
      Onurumla yaşama hakkımı kaybettim.

      Aşktı işte ; yarısında söndürülmüş bir sigaranın izmaritiymişim gibi.
     
        İmkansız aşklarım oldu bazen , şaşkın bir yüz ifadesiyle sarıldım o imkansız aşka. Sonra gider ona anlatırdım çaresizliğimi. Ben sana çaresizliğimi anlatırken öyle bakıyordun ki gözlerime aşık olmamak mümkünmü sence ? Yaşama nedenimi hayallere başladım ben gerçeğiyle avutamıyorum artık kendimi. Gelmeyeceğine nasıl inandırabilirdim ki kendimi.
     Sana inanmak kendini oylamaktır ömür denen duraklarda çocuktum işte sen fark etmesende inanmış gibi yaptım yalanlarına. Nasılda inanmıştım konuştuklarına ''sevdim'' demiştin hatırla. Osözlerinde gözlerin gibi sahteydi değil mi ? 
   
     Aşktı işte ; yarısında söndürülmüş bir sigaranın izmaritiymişim gibi.

     Aramıza kaç dünya girdi kim bilir ? 
     Senden sonrada çok büyük bedeller ödedim ben. Ömrüme kattığın mutluluğu giderken hayatımdan çalman doğru muydu  sence ? 
     Yaralar acıyı saklar ; izleri hayatı gösterir. Şimdi karanlığına ışık yakabilirsin. 
     Senden çok daha alaları beklese de kapımda ben şairim ; kıyamam turnayı gözünden vurmaya. Zaman o kadar cimri ki senle geçirdiğimiz dakikaları vermiyor geri. Yalnızlık tek başına taşınır değil mi ? Merak etme sevdiğim ben taşıyorum o illeti. Geliyor işte sensiz bir gün daha.Yine bahar gelecek mevsimler dönecek ve yeni bir yıla gireceğiz sensiz yeni bir yıl işte buna dayanamam sevdiğim.
     Yine de adını anmadan özlüyorum seni. Beni sırtımdan bıçaklamış olsan da bu kan hep akacak durmaycak duramaz. Çünkü yarası sırtında olan kendi yarasını saramaz.

    Seçtiğim bu yol her aşka ana avarat düm düz gidiyor. Böyle bir yolda kaç şeker atsam tatlanır ? 

    SON
  
     Ve işte keyfle içilen sonrada ayakla söndürülen sigaranın izmaritiyim.
( Sevmene Bak Cesedimin Faydası Yok Kimseye başlıklı yazı Senanur tarafından 1/11/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.