Bir gün gideceksin boşuna ‘’senden hiç gitmeyeceğim’’ yalanını atma bana. Daha öncekilerine söylediğin gibi ‘’sonumsun’’ da deme. Bak benden sonrada, başkasının oldun. Onun oldun. Hele ağızlarda sakız olmuş bir ‘’seni seviyorum’’u benden sonraki sevgililerine sakla. Abart hatta ‘aşkım’ de onlarada ‘bebeğim’ de öp onları da. Elele tutuşun gezin beraber. Sarılın hatta. Onlarada fısılda en güzel aşk cümlelerini. İnan kızmıyorum ve kızmam sana. Yeterki farklı cümle söyle bana mümkünse daha önce kimseye söylememiş olanlarından. Melesa , okkalı bir ‘’defol git’’ de bana. Ben çok iyi giderim.

       Hiç özlemedin mi beni. Yani hiç göresindemi  gelmedi. Canın sıkılıyormu hiç bensiz. Yanımda olmak dizlerime uzanmak , seviyorum sözünü demi duymak istemiyorsun. Hani nefesini keserdim öperken , hani canına can katardım gülerken. Doğruyu söyle ; özlemedin mi ? Hiç şuradan çıkıp gelir diye ; yollarımıda mı gözlemedin?  Öyle olsun iki gözüm ; öyle olsun. Özlemedin demekki ! Ne diyeyim ; canın sağolsun alışığım nasılsa? Yoruluyorsun değilmi ? çabalıyorsun , didiniyorsun, uğraşıyorsun ama karşılık alamayınca yoruluyorsun. Biliyorum. Üzülüyorsun. Aslında yakınken bir o kadar uzak olmasına üzülüyorsun. Canın yanıyor. Uğraşlarının boşa olduğunu görünce canın yanıyor .

      Gözlerin doluyor. Kalbin acıyor. Biliyorum. Biliyorum. Üzülme demeyeceğim. Olmuyor çünkü. Üzüleceksin. Daha da çok yorulacaksın. Sen kovaladıkça o kaçmaya devam edecek. Biliyorum. Hep öyle olur çünkü. Ama bir süre sonra yorgunluğun topuklarını morartınca, diz çökeceksin yere. O kaçmaya devam edecek. Arkasına baktığında olmayacaksın. Geri gelecek demeyeceğim. Tabii ki gelmeyecek. Sen daha fazla üzüleceksin. 
Ve işin en kötü yanı da ne biliyor musun ? Sen üzüldüğünle, yorulduğunla, canının acısıyla, kalbindeki hayal kırıklıklarıyla kalacaksın. Anladın mı gerizekalı ?
O KADAR YAZDIM DEMEK İSTEDİĞİM                

 TEK ŞEY KENDİNE GEL. 

KOŞMAKTAN VAZGEÇ. 

ANLADIN MI……                                                                                                               

 ŞİMDİ GİT YAT UYU.

 

( Canın Sağolsun başlıklı yazı Senanur tarafından 11/28/2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.