1 Aşk Büyüdükçe


            Yazmak kendini dışa vurmaktır , demişler. Sızmak gibi , gizli yarayı açıp başkalarına göstermek gibi bir şey.
Kolay değildir insanın içini ters-düz etmesi. Kolay değildir kalbindeki acıyı yazzılara vurmak. Kolay değildir bir başkasını sevmek, sevipte sesini duyuramamak. 

          Aşk büyüdükçe, şehrimin kalabalığıda büyüdü, oysaki okadar kalabalığın içinde beni tek bırakan sendin. Yada ben
 öyle hissettim. Şehrin kalabalığı sen yanımdayken, yanlızlığım sen yokken büyüdü içimde ve bu şehirde.
          Aşkım büyüdükçe o koskoca şehrin kalabalığında, o binlerce gözlerden beni büyüleyen senin gözlerindi. Aşkım büyüdükçe ömrümden gitti.
         
Sende ki aşkım büyüdükçe ben küçüldüm sende, oysaki ''aşk'' üç harfliydi ama üç yıl anlatamadım. Çünkü sen ve senin aşkın kelimelere sığmadı. Adını ağzıma alırken harfler dilimde saklanbaç oynadı adeta. Ebe ise bendim. Sen saklandıkça ben seni aradım aradım bulamadım. 
           İçimden kızkandım seni. Meğer ben seni araken kendimi kabetmişim. Hiçbir şey düşünemez oldum. Sen benim kaderime yazılı değildin ben seni kaderime çiviledim. Tahta kalbim,çivi sen oldun çekiçte ben.
Gözden uzak olan gönülden uzak olmuyor. Daha fazla özlüyorsun uzak kalınca, daha fazla batıyor göğsüne yalnızlık , paslı bir çivi gibi. 
           Her şeyin fazlasını hissetmeye başlıyorsun; bir kişi eksik olunca her şey kalabalık oluyor hayatta. Ve sen eksiksin benden. Seni hala nasıl sevebildiğimi sorma sakın ! Ben seni; senin varlığında herkesi hiç yapabilecek kadar çok sevdim. PEKİ SEN ? 
O şehrimin kalabalığına karışıp izini kaybettirdin.
             Dudaklarımda ismin kayboldu kulaklarımda sesin kayboldu. Söylediğin her şeyi dilimde eskitmek,güldüğün herşeyi kahkahalarımda çürütmek istiyorum. 
Ah çekip ismini sessizce söylemek yerine çıkıp şehrin en kalabalık caddesinde haykırmak istiyorum ismini harfi harfine.

Sevdiğim bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum,artık bizim bir telafimiz yok. 

Bir gün bana ihtiyacın olduğunda ilk günün telaşı ve heyecanıyla yanında olacağım 

Ne zaman istersen arayabilirsin. Ne zaman istersen gelirim 

Seni tarifsiz bir şekilde özlediğimi bil..

Kendine iyi bak, bir yanını yüreğimde unuttuğum adam...... ♥ 
( Aşk Büyüdükçe başlıklı yazı Senanur tarafından 29.11.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.