ELEMAN ALIMI İLANLARINDAKİ ANLAMSIZLIK VE HİSLERDEN YOKSUN OLUŞU.

Aşağıdaki elaman alım ilanlarını okudum ve yerin dibine girdim. Bu nasıl bir anlayıştır.? Bu nasıl bir anlayıştır. Bu nasıl histir? Kahroldum! Yerin dibine girdim! Asıl utanacak olanlar utanmıyor ve yerin dibine girmiyor. En az 4 veya 5 kişinin yapacağı bir işi bir insana yüklemek ve aylık vereceği 800 -1000 TL ile geçinmesini sağlamayı umarak akşam evine gitmek ve rahatça uyumak nasıl oluyor?. Bilemiyorum, anlamıyorum!. 300 TL en az ev kirası,100 TL elektrik ve su,50 TL yol parası. En az en az yemekten kısarak, kısarak yemeden 250 TL mutfak oda en az bir öğün yemeği 3 öğün yiyerek, bunun giyim parası diğer ihtiyaçlar bunu bilerek geceleri nasıl uyuyorlar, ailelerine bu parayı nasıl yediriyorlar neşe ile. Bunu asgari geçime karar veren yöneticilerimizin hangi okulda hangi matematik dersi gördü. Acaba o kulda 2 kere 2, 50 mi yapıyor şeklinde mi öğrendiler de böylesine vicdandan uzak bir anlayışla bu asgari ücrete karar veriyorlar? Acaba ben mi Fransız ımda Türkçeyi Fransızca anlıyorum, yoksa onlar Fransız da Türkçeyi mi yanlış yazıyorlar veya algılıyorlar. Anlamış değilim. Karşında çalışacak olan insan duyguları ve hisleri ve kalbi olan bir insan, bu yükü tek başına nasıl kaldırabilir? İşe muhtaç diye sendede para var diye böylesine zülüm yapmanın hakkını sana hiç kimse vermez. İnsanca kardeşçe paylaşmak ve kazanmak ve yemek varken nedir bu kadar kazanma ve ezme hırsı zalimce?Ölüm gelince bu haksız kazançların elinden alınacak,tek başına acılar içinde ölümün acısı ile baş başa kalacaksın.Seni mezarda kucaklayacak tek şey zalimce hırsın ve acımasızlıkla elde ettiğin acı ve ızdırap tan başka bir şey bulamayacaksın.İyi düşün ve kararını gözden geçir.Mutluluk içinde yaşa,paylaş sevgi ile dostlukla,hakkın hakkını ver korkma, eksilmez kazandığın, karşılığını Allah'ın katında kat,kat alacaksın ve şaşıracaksın.Bilmem sizler ne dersiniz bu konuda?


* Depo Giriş - Çıkış organizasyonlarını yürütecek
* Stok takibi yapabilecek ve Kontrol edebilecek
* Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak,
* Disiplinli ve düzenli çalışma adabını benimsemiş
* Stok Yönetimi ve yazılımlarının kullanımında deneyimli
* Raporlama yeteneği olan

---Marketlerimizden, günlük olarak gelen siparişlere göre ürünleri hazırlama, ürünleri ayırma, sevkiyatı gönderme
Deponun genel temizlik ve düzenini sağlama,
Firmalardan gelen ürünlerin depoya alınıp, istiflenmesi sağlama,

-------Stok Takibi konularında tecrübeli,
SAP MM ve SD modüllerinde çalışmış
MS Office Excel programlarına hakim,
Gerekli zamanlarda esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,
Organizasyonunda kendisine bağlı, sevkiyat elemanını yönetebilecek,

---Depoya gelen ürünlerin teslim alınması,Teslim alınan ürünlerin depoda ilgili yerlere yerleştirilmesi,Gelen siparişler doğrultusunda ürün toplama taleplerinin yerine getirilmesi,Depo ile ilgili süreçlerin, ekip çalışması ile yürütülmesi.

En az lise mezunu,
Depolama, Stok Takibi, Sevkiyat konusunda deneyim sahibi olanlar,
MS Office programlarına hakim,bilgisayar bilen ve anlayan
En az 2 yıl aktif Şoförlük tecrübesi olan,
B veya E sınıfı Sürücü Ehliyeti, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip,
İnsan ilişkileri ve iletişimi kuvvetli, dış görünümüne özen gösteren,
Takım çalışmasına yatkın, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,

Pozisyon Tipi: Sürekli / Tam zamanlı
Eğitim Seviyesi: Lise (Mezun), Meslek yüksekvokulu (Mezun)

Tecrübe: En az 1 yıl tecrübe
Cinsiyet: Erkek

 

( Eleman Alımı İlanlarındaki Anlamsızlık Ve Hislerden Yoksun Oluşu. başlıklı yazı kul mehmet tarafından 5.04.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.