Neden Yetenekli Birer Kul Olamıyoruz 1.bölüm


     İslam’la İmanla Neden Yetenekli Birer Kul Olamıyoruz? 1.BÖLÜM

 


   Dinimiz İSLAM ve Nur Kur’an’ı Kerim, Gül kokulu Resulün sünneti ile gerçekleri anlatan samimi bir kitaptır. Rabbimizin emirleri ile dünya hayatını/ ve hayatımızı dizayn etmemizi isterken bizler ise; namaz, zekât(AKLIMIZA ESTİKÇE), oruç, hac ile Müslüman olunacağını sanan insanlarız, oysa dünya içinde bir şeyler yapmamızı emreden dinimizin bu emrini es geçtikçe, düşman kuvvetlenerek silahlanarak üstümüze gelmektedir, işte buyurun bugünlerde İsrail ’iti havlayarak vahşi katliamlar yaparak Filistinli kardeşlerimizi kadın, erkek, çocuk demeden, katl ediyor! Hayat, elinde cep telefonu ile gezmek on beş milyarlık telefona sahip olmak için geceden sıraya girerek, almak hiç değildir. 


   Biz Müslümanlar, kendimizden önce çevremizdeki insanları düşünmediğimiz için, bu yolda çalışarak silah fabrikalar kurmadıkça İsrail ‘iti gibi Türkiye’nin her fabrikasını ele geçirerek, her türlü ürünleri imal ederek, bizden kazanarak kardeşlerimizi öldürmek için silah alarak, bizim yardımımızla öldüremezdi, yazıklar olsun bize insanlığımıza  YANLIŞ BİLDİĞİMİZ Müslümanlığımıza!!! Ev kiraları ve ev sahipleri üç dört bin liralık kira için, on dört milyon istemesine ne demeli? Hayat pahalıymış tek sana mı pahalı? Kiracıya çok mu ucuz? Bunun hesabı nasıl verilecek Rabbime bilemiyorum ki!

Mehmet Aluç


( Neden Yetenekli Birer Kul Olamıyoruz 1.bölüm başlıklı yazı kul mehmet tarafından 29.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.