SAYGIDEĞER ŞAİR-YAZAR

 

Sizi tanıdığım ilk günden bugüne kadar okuduğum tüm yazı ve şiirlerinizde "yeni", "orijinal", "düşünce yüklü" olduğunuzu görüyor, kendi kendime yıllardır bu çizgiyi nasıl koruduğunuzu gıpta ile düşünüyorum.

 

Gerçek manada bir düşünce, kültür ve sanat adamının fikir cehtine, gayretine, haysiyet örneği sayılması şart olan gerçeğe saygısına, sen-ben tartışmalarına iltifat eylemeden düşünce namusunun gösterdiği istikamete inançla ve azimle yürümesine, tarih, felsefe, psikoloji, din ve kültür yüklülüğünü yükümlülüklerini ve okuyucuya saygıyı asla unutmadan dillendirişine hayran oluyorum.

 

Bugüne kadar okuduğum bütün yazı ve şiirlerinizdeki derinlik, kuşatıcılık, düşünceyi besleyen yönlendiricilik, akıcılıkla birlikte kalıcı bir ahenk oluşturan ağırlık, yürekten yüreklice yüreği olanlara uzanabilmek hakikaten de harika bir özellik.

 

Sizi okumak ve yazdıklarınızla yüreğimizi dokumak bizim için bir onurdur.

 

Daha nice yıllar yüklü, yürekli yazı ve şiirlerinizle sanat, edebiyat ve fikir coğrafyamızı aydınlatırsınız inşaAllah.

 

Yüreğinize güller yağsın.

 

Başarılarınız daim olsun…

 

Saygılar.

 

Selamlar.

 

 

 

Fikri HAKLI

 

 

( Saygıdeğer Şair-yazar başlıklı yazı Fikri HAKLI tarafından 2.06.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.