Bazen otururken tek başına sıkıntılarla baş başa, sıkıntıları paylaşacak yalnız kalmamak adına-eşimizden başka-yüreğini tutacak yanında dost arkadaş arıyoruz lakin öyle dostta arkadaş’ta bulmak bu zamanda ne mümkün!
Allah her an bizimle amma, dünya hayatında anı ve zamanı güzelliklerle dolduracak insanların olması, her şeyi güzelliklerle paylaşmak için gelmedik mi dünyaya? Geldikte birlik yok beraberlik yok sıkıntı keder çok. İnsanlarda çok amma yalnız insan çok. Başkalarına yararlı olma, güzellikler sergileyecek birlik beraberlik hiç yok, beraberliklerden uzak uzadıkça sevgisizlik anları. Tükenişe giden anlarımız, nasılda kandırmışlar bizleri!
Bumu olmalı? Yalnızlık! Öfke! Buzdan cam yürekler. İnanınki yoruldun bu anları görünce düşününce, bunları insanlara anlatamamanın ıstırabı, anlatsan da anlamayan gözlerle bakışlar kaçışlar… Neden hüzün bize yakışıyor, neşeler sevinçlere ne oldu kimler çaldı?
( Sevinçlere Ne Oldu Kimler Çaldı? başlıklı yazı kul mehmet tarafından 23.11.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.