Ben senden hiç ayrı kalmadım ki, sen benden ayrı kalabilirsin ama ben hep seninle idim. Yağmur yağdığında saçlarına yağan yağmurlarla dökülen gözyaşları bendim, hava güneş ile açtığında güneşin içine yüreğimi koyarak seni ısıtan bendim.

 Sana duygularımı şiirler ile yazdım her okuduğun şiirde benim yüreğim vardı. Geceleri gökyüzüne baktığında yanıp sönen yıldızların içine yüreğimi attım, yanıp sönen o yıldız senin için atan yüreğimdi.

Hafif esen meltem rüzgârında sana yazdığım aşk şiirlerinin mısralarını kattım ondan meltem rüzgârları saçında salına salına esiyordu.

 Sen unuta bilirsin ama ben seni unutmadım, hep sevdim. Mutlu insan rolünü oynadım yüreğim kanar iken, seni bulmuş gibi sevinen aşığın rolünü oynadım gözyaşlarımı yüreğime akıtır iken.

 Neden bu rolleri oynadım sen bana dönersen şaşırmadan seni sevmek ve doyasıya sarmak bu mutlu anı daha önceden yaşamış olduğumu hissetmek ve sana gülümsemek için.

Mehmet Aluç

( Gülümsemek İçin başlıklı yazı kul mehmet tarafından 3.06.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.