Baş döndürücü bir süreç sözü kulağa ne kadar hoş geliyor!
 
    
 
                                       
 
   Baş döndürücü bir süreç sözü kulağa ne kadar hoş geliyor, bir İslam gibi bir iman gibi bir Nebi sözü gibi… Âlemler vahşeti ile insanları zulmü ile inletirken, zalimler saltanatında bir eli yağda bir eli balda iken, açlar bir lokma ekmeğe muhtaçken, onlarca bir lokmayı ellerinde almaya koşarken, Âlemlerin Rabbi Yüce Allah C.C acıdı kullarına gönderdi Âlemlere Rahmet Nur Resulü. Baktı Yüce Rahman kulları acizlik içinde zoruna gitti artık dur demenin vakti geldi, merhameti yaratan merhameti sonsuz Rabbim…
 
   Nur Nebinin gelişiyle değişti dünya, gülmeye başladı kâinat ağaçlar kuşlar geceler gündüzler yıldızlar mazlum insanlar. Bir bir Nur Resuldeki o nur merhametin kaynağı görülünce, mazlumlar koştular koştular yudum yudum imanı içmeye… Zalim farkına vardı saltanatı sallanıyor yıkıldı yıkılacak, başladı nefreti ile bu defa on katı zulümle insanları vaz geçirmeye… Heyhat artık çok geçti, insanlık için nurlu bir hayatın baş döndürücü o nurlu süreci başlamıştı artık, dönüşü hiç yoktu, olması da mümkün değildi olmasını beklemeleri de ancak eşekliklerinden dolayı olmuştur, onu da maalesef gerçekleştiremeden yıkıldılar yok oldular.
 
   Âlemde vardı bir boşluk, bu boşluk zalimlikle olamazdı, merhametle gülümseme ile ancak doldurulurdu, işte Âlemlerin Rabbi yüce Allah baktı kullarında bunu becerecek takati yok, Âlemlere Rahmet nurdan Resulünü göndererek bu boşluğu doldurttu.Merhamet ki kaynağı Âlemlerin yüce Rabbin den nur Nebinin elinde, nurdan bir kapı girenler bir daha geri dönmeyi düşünmedi, ölümü göze aldı dönmedi, anne babasınındın yurdundan vazgeçti gerisin geriye dönmedi… İnsan huzurdan Yüce Allah C.C. teslimiyetle özgürlükten var olmaktan nasıl vazgeçebilir ki? Bu mümkün mü? O nur ki Âlemlerin Rabbinden gelen huzurla gönülleri saran mutlu mesut eden, yıkanlara sen yıkamazsın ben Allah C.C. Nur Nebisi ile izin vermiyorum diyerek, mazlumu güldürmenin o cennet huzuru nasıl terk edile bilinir ki? Ancak bunu bilmeyen şeytan ve onun uşakları körler bilemez bilemez bilemez…
 
   İşte hayatı yeniden inşa eden bu baş döndürücü süreç başladı ve inşa etti hayatı, daha ilerisine giderek asrısaadeti yaşatarak bize teslim edildi, eğer bizde takip eder peşinden gidersek aynı huzuru mutluluğu ebetteki yaşayacağız Yüce Allah C.C. izni ve yardımı ile. Âlemlerin Rabbi olan Yüce Rabbim güzelliğin nurun huzurun Nur kitabı Nur Kur’an nur Resulün yolunda gidilen hayat, o kadar güzel ki anlatacak kelimeler bulamıyorum çünkü kelimeler anlatmaktan aciz, ancak yaşanarak anlaşılan bir hayat bu, sana şükürler olsun bizi mahzun bırakmadın nurdan Nebini kitabını İslam’ı imanı göndererek, bizi şereflendirdin onurlandırdın, hala senin Nur nebin ve yardımınla bu baş döndürücü huzur nur mutluluk bizi nurdan yolunda nur Resul peşinde mutluluğu ve hazzı ile bizim başımızı döndürerek, merhametin gülüşüyle hala güldürerek sana ve nur nebine yaklaştırıyor, sana binlerce kez şükürler olsun Rabbim. Hamd şükür kulluk ancak sanadır. Ancak sana ibadet eder, yalnızca senden yardım dileriz. Sadakallahül azim. Selam ve dua muhabbetle. Ramazan bayramınız mübarek olsun huzurla dolsun kardeşlerim.
Mehmet Aluç-Kul Mehmet-
( Baş Döndürücü Bir Süreç Sözü Kulağa Ne Kadar Hoş Geliyor! başlıklı yazı kul mehmet tarafından 7/5/2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu